Tegn på et alkoholproblem

Det er mange tegn utstilt av noen med et alkoholproblem. Dr. Stanton Peele, en ekspert innen avhengighet, sier: "Addiction --- det tematiske sykdom for vårt samfunn --- innebærer alle typer psykologiske og samfunn problem." Hvis du mener at du eller noen du er glad i har et problem med alkohol, er det mye hjelp å få. Se ressursene nederst i denne artikkelen. Tvang

Personer med et alkoholproblem viser en tvang når det gjelder drikking. De kan sverge alkohol av etter en natt med drikking, men neste kveld de går tilbake til baren og drikke igjen. Den tvang kommer fra mentale og fysiske krav.
Denial

En av de tidligste tegn på et alkoholproblem er at folk nekter å ha noen problemer deres drikking. Mange alkoholikere vet de har et problem før de noensinne innrømme det. De ønsker ikke å snakke om det fordi de er redd for avvisning og deres selvfølelse er lav.
Drikke alene

Personer med alkoholproblemer ofte drikker alene. De gjør det fordi de føler seg trist eller sint. De gjør det for å få høy før du går til en familie sammenkomst, fest eller andre sosiale funksjon.
Hiding Alkohol

Hiding alkohol er en vanlig hendelse med mennesker som lever med familier eller venner som klager om en persons drikkevaner. Folk skjuler alkohol for å sørge for at de alltid har en konstant tilførsel og å føle at de har kontroll over drikkingen. "Ingen vil fortelle meg hva eller hvor mye du skal drikke," de kan si til seg selv.
Juridiske, økonomiske og samlivsproblemer

Alkoholikere opplever mange juridiske, økonomiske og forholdet problemer. Juridiske problemer kan oppstå fra fyllekjøring eller fått bot brudd. Økonomiske problemer ofte skje fordi folk bruker for mye penger på drikking og ignorere sine økonomiske forpliktelser. Alkoholisme er en familie sykdom og skaper problemer ikke bare i den nærmeste familien enhet, men også i andre relasjoner på grunn av codependency personer involvert med alkoholiker.
Løgn

Mange mennesker med alkoholproblemer lyve om hvor mye alkohol de konsumerer. Når avhørt, vil de si noe sånt som: "Vel, jeg hadde bare et par øl i går kveld," når det faktisk drakk de mange øl. Etter en bilulykke, kan man plaget forteller politimannen, "Jeg drakk bare et par glass vin."
Fysisk tilbaketrekning Signs

Mild til moderat fysisk tilbaketrekning symptomer inkluderer rikelig svette, hodepine, kvalme, tap av matlyst, klam hud, hendene skjelver, søvnløshet og en rask hjerte rate.Severe fysiske abstinenssymptomene inkluderer delirium skjelvinger, kalt DTS, som kan skape visuelle hallusinasjoner og sette personen i en tilstand av forvirring . Andre alvorlige symptomer på alkohol tilbaketrekning inkluderer kramper, feber og mørkla out.Alcoholics i en blackout kan ikke huske hvor de var eller hvem de var med. De kan gjøre farlige ting som å kjøre bil, gå på pengeforbruk og selv prøver å begå selvmord.

Referanser
  The National Institute of Alcohol Abuse og alkoholisme
  Mayo Clinic Alkoholisme Symptomer
  Psychology Today Expert Dr. Stanton Peele
Resources
  The National Institute of Alcohol Abuse og alkoholisme

  • National Council on alkoholisme og narkotikaavhengighet, Inc.
      Anonyme Alkoholikere
  • helse

    · Psittacosis Symptomer hos mennesker 
    · Hvor å finne Bomull Wipes 
    · Symptomer på Metatarsalgia 
    · Hvordan bruke Sovereign Silver på Acne 
    · Stopp panikkanfall nå! 
    · SureStep Flexx Meter glukosemåler Instructions
    · Hjem rettsmidler for å stoppe Snorking 
    · Lys Cures i vestlig medisin 
    · Konsekvenser av Drug & Alcohol Abuse 
    · Artisteri av Cosmetic Dentistry