Relapse Prevention

Forebygging er avgjørende for å lykkes med opprettholdt nøkternhet for en rusavhengig. Ifølge DraOnline.org, kan lære å gjenkjenne advarselen tegn på et tilbakefall bidra til å forhindre en før det skjer. Betydning

Forebygging er en pågående behandling mål og en av de viktigste vektlegging av Anonyme Alkoholikere og lignende programmer. Å forebygge tilbakefall beskytter den rusavhengige fra å forårsake ytterligere skade eller re-antennelse hennes avhengighet.
Identifikasjon

En motgående tilbakefall kan identifiseres ved en rekke negative atferd, inkludert isolasjon , unnlatelse av å delta terapi, kjedsomhet og unngåelse av ansvar.
Effects

tilbakefall til vanedannende atferd kan føre til tap av selvtillit, følelser av skyldfølelse og depresjon. Det kan også markere begynnelsen på en fullverdig narkotika binge, som kan plassere brukeren i fare for helse og juridiske problemer eller død av overdose.
Forebygging /løsning

Den beste måten å forhindre tilbakefall er å være oppmerksom på faresignalene og ha en handlingsplan hvis man oppstår. Dette kan inkludere å sjekke inn en innleggelse behandling anlegget, sjekke med din sponsor eller søke råd fra en narkotika-behandling profesjonell.
Hensyn

Mens tilbakefall er et uønsket utfall, det regnes som en normal del av helbredelsesprosessen. Det er viktig å ikke la et tilbakefall avspore din forpliktelse til edruelighet eller la den bli en sak for self-nedgraderingen.

helse

· Syfilis Forebygging Hva du kan gjøre for å beskytte deg mot syfilis 
· Er Pyruvate trygt? 
· Overspising Disorders 
· Hva er fordelene med Bacopa Monnieri? 
· Hva er Arcoxia brukes til? 
· Matvarer for å unngå med en Fatty Gallbladder
· Hvordan senke kolesterolet Relatert til Atkins Diet 
· Myter om organdonasjon 
· Carotisar Blokkering Symptomer 
· Om tånegl sopp