Hvorfor er Teen graviditet forebyggende programmer viktig? Er

Barn dyrebare gaver av livet som inspirerer, modne og bringe glede til livene til sine foreldre. Barn vokse, lære og utvikle seg til voksne raskere enn vi våger å tro. Barn er den plattformen som mange organisasjoner har blitt lansert. Barn er fulle av drømmer, løfter og visjoner for fremtiden. Dessverre er mange barn å få barn - barndommen knust under vekten av foreldreskap.
gravid Teen
Historie
p Med bombingen av skjønnhetsprodukter, modne klær og sexy rollemodeller, er tenåringsjenter blir sprengt daglig på TV, i blader og på internett med bilder av sex og andre voksne aktiviteter. Hva skjedde med å spille seg tilbake med sine dukker seg i barnebassenget? Disse dagene har gått veien for musikkvideoer, Britney Spears og Cosmo Magazine. Sexiness har blitt presset inn i disse jentenes liv fra den tiden de kunne sitte opp på egen hånd og danne en sammenhengende tanke. Hva annet kan forventes av dem når verden rundt dem synes å ønske dem for å være sexy? Fordi de ikke har den voksne resonnement kapasitet, mange unge jenter likestille sexy og elsker å sex.

Hva betyr dette? Dette betyr at flere og flere ungjenter har sex i stadig yngre alder. Teen sex fører til ungdoms graviditet;. Barn å ha barn

Effekter og betydning

Fordi de fleste tenåringsjenter bare inn kvinnelighet, har de ikke noe anelse hva det betyr å være en kvinne. Dessverre dette ikke betyr at de ikke kan bli mødre. Kvinners kropper modnes raskere enn deres sinn, som betyr baby kan komme lenge før kunnskapen er der for å forberede dem for det.

Når de finner ut at de er gravide, mange tenårene moms slå til abort eller adopsjon, men noen velger å heve barna til tross for vanskelighetene som vil komme. Dette betyr dropper ut av skolen, i noen tilfeller måtte finne arbeid for å forsørge seg selv og sine barn, og i mange tilfeller finner de motstand fra familiemedlemmer. Livet til en tenåring forelder er alt annet enn glamorøs.
Programmer

de siste årene statistikk har vist at 34 prosent av amerikanske kvinner har blitt gravid før fylte 20 . Ikke overraskende nok, har mange programmer innsett det økende problemet med tenåringsgraviditeter - og de har bestemt seg for å gjøre noe med dem. Programmer som The National Campaign for å forebygge Teen og uønsket graviditet kjemper for å få ord ut om avholdenhet, beskyttelse metoder og alternativer til å oppdra barna på egen hånd.

Planned Parenthood er et annet program som fokuserer på å få ordet ut til skoler, ungdoms organisasjoner og foreldre om å hindre tenårene graviditet.
Concequences

Flere og flere ungjenter har sex i stadig yngre alder. Teen sex fører til ungdoms graviditet, barn ha barn
Potensielle

Barn bør ikke få barn - tenåringsjenter trenger å vite at graviditet forebygging er viktig i deres. liv. Programmer som de som er nevnt ovenfor, sammen med seksualundervisning i det offentlige skolesystemet, er den beste måten å hjelpe tenåringsgutter og jenter innse farene og fallgruvene ved å ha ubeskyttet sex.

helse

· Hva er årsakene til høyt kolesterol? 
· Type metaller som brukes for Dental Verktøy 
· Acai Berry Detox: 4 Vellykket Rules Of Acai Berry Detox 
· Blodprøver for skjoldbrusk Problemer 
· Prostatitt behandling Guidelines 
· Naturlig måte å bli kvitt vorter 
· OSHA Bucket Truck Safety 
· Rollen som sykepleier i forebygging av livmorhalskreft 
· Opalescence Tannbleking Instruksjoner 
· Hvordan komme Over en intestinal virus Raskere