Typer tannregulering for tenåringer

Tenåringer ha tannregulering oftere enn noen annen aldersgruppe fordi deres permanente tennene har nylig kommet inn og de omkringliggende bein er den mest fleksible, ifølge Cosmetic bukseseler nettside. Bukseseler gi tenåringer rett smil, profesjonelt utseende og tilliten de trenger i de voksnes verden. Det finnes ulike typer tannregulering for å hjelpe dem å oppnå de resultatene de ønsker. Metallbraketter

Dette er de tradisjonelle parentes limt til forsiden av tennene og koblet med metalltråd. Kjeveortopeder vurdere dem det beste og sterkeste type for utretting skjeve tenner eller korrigere dårlige biter. Vanligvis legger ledningen til brakettene med små fargede bånd som lar deg tilpasse og legge personlighet til tannregulering.
Ceramic braketter

Disse ligner plateprofilene men er laget av tannfarget keramisk materiale. De blander seg med tennene bedre enn metall bukseseler gjør og ikke distrahere fra resten av ansiktet. Keramiske parentes har også små band koble ledningen til tannregulering, men du kan bruke hvite eller klare band i stedet for fargede seg for å hjelpe dem å gli i bedre.
Invisalign

invisalign bukseseler er tynne, klare skuffer som passer direkte på tennene. I motsetning til metall eller keramiske parentes, de går ubemerket av andre fordi de ikke endrer utseendet på munnen eller tennene på noen måte. Invisalign bukseseler fungerer best for milde kjeveortopedisk behandling. Kjeveortopeder ikke foreslå Invisalign for alvorlige bite problemer eller egentlig skjeve tenner.
Lingual braketter

Lingual parentes er vanligvis laget av metall og limt til tennene som metallbrakettene , men de er plassert bak tennene i stedet for foran. Denne ordningen korrigerer skjeve tenner og dårlig bite uten å la andre vite at du har tannregulering. Ikke alle kjeveortoped tilbyr denne type brakett plassering, og behandlingen kan ta lengre tid og koste mer.

helse

· Slik tester for aluminium i vann 
· Hudpleie rutine for sommermånedene 
· Hvordan lage Lace Wigs 
· Er det normalt for babyer suge på fingrene? 
· Vokt dere for svindel For å slutte å røyke 
· Hvordan søke om Medicare Part D Dekning 
· Slik unngår du skade i Cardio Kickboxing Klasse 
· Kan Kommunikasjon Forhindre Drug Addiction og misbruk? 
· Hvordan behandle Benign Cancer 
· Hva er årsakene til kronisk bihulebetennelse