Hvordan å miste 20 pund når du er 12 år gammel

Fighting barndommen fedme innebærer undervisning av barn og tenåringer hvordan å gjøre sunne valg i ernæring og fysisk form. Alle bør konsultere en medisinsk faglig før du starter et vekttap plan, men unge mennesker - som i særdeleshet har en betydelig mengde vekt å tape - bør møtes med en barnelege. Leger kan bekrefte at et barn er overvektig og gi foreldre en sunn vekt rekkevidde og vekttap mål. Etter å ha snakket med en lege, implementere endringer i livsstil er viktig hvis du er en 12 år gammel håper å miste 20 kg. Instruksjoner
en

Endre matvaner. Øk mengden av frisk frukt og grønnsaker mens erstatte enkle karbohydrater som hvitt brød med komplekse karbohydrater som for eksempel høyt fiber og hele korn brødet. Grense junk food, pre-pakket snacks og sukkerholdige brus.
2

Øk din fysiske aktivitet. En 12 år gammel bør trene moderat i minst 30 minutter per dag. Denne øvelsen kan være en ensom tur rundt i nabolaget eller den øvelsen som kommer fra å bli med i et idrettslag, melde deg på et dansekurs eller spille på en lekeplass.
3

Oppmuntre familien til å delta i sunne aktiviteter med deg. Barn ofte modellere sin mors treningsvaner og iParenting rapporter at overvektige foreldre heve overvektige barn. Trene og spise riktig som en familie skaper en gjensidig støttende og sunt hjemmemiljø.
4

Bli med et vekttap leir for barna i løpet av sommeren. Vekttap leirer lære pre-teens sunne matvaner og fysisk aktivitet mens de gjør venner med barn som opplever lignende problemer.

helse

· Prod. forsiktig mens vurderer kosmetisk kirurgi til billigere pris! 
· Lavere LDL Diet Plan 
· Botemidler for cellulitt 
· Kronisk nyresvikt Prognose 
· Syv måter å være montør, sunnere og trimmer. 
· Fitness Video-beste anbefalinger for å få best Video For Results 
· Hvor kommer Milk Thistle kommer fra? 
· Lettelse for Jaw Leddgikt 
· Hvordan bli kvitt veggdyr for spedbarn 
· Naturlige behandlinger for Candida