Hvordan fremme Teen Health

Fremme ungdoms helse er viktig. I tenårene, blir barna finne sine voksne selv og dette er tiden der de utvikler vaner de vil ta inn i voksenlivet med dem. Dette betyr at det er den perfekte tiden til å undervise tenåringer viktigheten av å være sunn, spise riktig og få riktig mengde fitness. Tenåringer som får lov til å gjøre usunne valg vil mest sannsynlig vokse opp til å bli usunn voksne og vil ha høyere risiko for hjertesykdom og andre sykdommer som kommer med tilstander som fedme, ifølge "motivere folk til å være fysisk aktiv." Instruksjoner
en

Teach tenåringer om trening. Holde seg i form og holde motivert bidrar til å holde stoffskiftet i gang sterke. I tenårene metabolismen i kroppen vanligvis kjører på en ganske god fart, i henhold til "Tilpass til å være godt." Men som folk alder inn i voksenlivet, kan stoffskiftet sakte ned, akkurat som de gjør. Å holde passe og sunt det er viktig for tenåringer og voksne til å få rikelig med mosjon hver dag, minst 30 minutter, fem dager i uken.
2

Informere tenåringer om sunn spise valg. Fremme næringsrik snacking er en av de raskeste skritt til å fremme ungdoms helse. Hvis de valgte frukt og grønnsaker enn junk food, vil de være å hjelpe holde kroppen sunn. Dessuten vil lære dem å lage mat bidra til å holde dem ute av fast food-restauranter, som, i henhold til "Tilpass til være Vel," er en av de store lederne i å snu verden overvektige.
3

vekt på hvordan viktige kontroller med en lege er. Det er viktig å få vaksiner og vaksinasjoner når de forfaller. Tenåringer lære av eksempelet, så vise dem den riktige måten å holde seg frisk vil generelt gjøre dem følger at riktig bly. En årlig fysisk, i henhold til "Lifetime Physical Fitness & Wellness," kan bety tidlig oppdagelse og forebygging.
4

Bring back helsetjenester i skolen ved å være en forkjemper for dette emnet. Barn lærer når de er på skolen og riktige klasser kan bidra til å utdanne tenåringer i helse. Hvis de lærer å ta vare på seg selv på skolen og hjemme, vil de trolig følge det de har lært.

helse

· Hvordan beregne vekt Watcher poeng for Pumpkin Brød 
· Om autisme symptomer og behandlinger 
· Virkningene av sykehusinnleggelse for Schizofreni 
· Definisjon for Pheromones
· Hvordan ta de 7 skinfold Målinger med calipers 
· Enkle måter å finne billig Eye eksamen senter 
· Hvordan identifisere Hodepine Risikofaktorer 
· Enke edderkopper i USA 
· Bekken Cancer Symptomer 
· Fibromyalgi og kronisk tretthet