Hva er normal høyde og vekt for en 17-måneder gamle?

Vekstkurver brukes til å spore omfanget av normal høyde og vekt for småbarn og barn. Uansett alder, er det en rekke sunne målinger, og med mindre barnet er konsekvent ut av normalområdet - under den 10. persentil eller over den 90. - det er mest sannsynlig ikke noe å bekymre seg for. 17-måneder gammel gutt

Ifølge 2000 Centers for Disease Control and Prevention vekstkurver, 17-måneder gamle gutter har en gjennomsnittlig høyde på 32 inches, med den 10. persentil om 30,5 inches. Den 90. persentil er ca 33,5 inches. Den gjennomsnittlige vekten er 25.5 pounds, med 10. og 90. percentil på 22 og 29 pounds, henholdsvis.
17-måneder gammel jente

Ifølge 2000 Centers for Disease Control and Prevention vekstkurver, 17-måneder gamle jenter har en gjennomsnittlig høyde på 31,5 inches, med den 10. persentil rundt 29,7 inches. Den 90. persentil er rundt 32,8 inches. Deres gjennomsnittlige vekt er litt under 24 pounds, med 10. og 90. percentil på 21 og £ 27, henholdsvis.
Betydning

En måling utenfor normal Rekkevidden er vanligvis ikke en grunn til bekymring. Leger er mer opptatt av gjentatte unormale målinger eller vilt varierende målinger.
Hensyn

Hodeomkrets måles ofte på helsen. Som høyde og vekt, leger ser på en samling av målinger over tid.
Mer informasjon

fleste 17-måneder gamle småbarn gå med letthet og med klatre. De fleste er fremdeles begge hender, og selv om de kan begynne å favorisere en hånd. De kan også begynne å protestere naps.

helse

· Har Raise Dehydrering blodsukkernivå? 
· Slik unngår du at ryggskade mens omsorg for et nyfødt 
· Hvordan avgjøre bryst størrelse i en Brystreduksjon 
· Effektene av lav funksjon i skjoldbruskkjertelen 
· Mange måter å forbedre kostholdet 
· Lap Band Surgery Information 
· Ved hjelp av riktig mat for en Metabolism Boost 
· Effektiv Familie Substance Abuse Intervention Strategier 
· Beskrivelse og Caster Størrelse på X - Panda Mobility Chair 
· Bivirkninger av Celexa Anti-depressant