Hvordan vite når du trenger en bekken eksamen

Det kan være litt forvirring når de bestemmer hvorvidt det er nødvendig å ha et bekken eksamen. En kvinne bør alltid ta henne helse på alvor og følge noen enkle retningslinjer skal hjelpe deg å vite når det er på tide å plukke opp telefonen og gjøre en avtale med en gynekolog. Instruksjoner
en

Gjør en avtale med en gynekolog hvis du er over 21 år og har aldri hatt en bekken eksamen. I denne alderen, selv om du ikke er seksuelt aktiv, er det viktig å ha årlige eksamener. Å finne en lege du er komfortabel med er best. Ikke vær redd for å finne en annen lege hvis du er ukomfortabel med deg dagens gynekolog.
2

Sett opp en avtale med en gynocologist, uavhengig av alder, hvis du er seksuelt aktiv. Selv kondomer ikke beskytter mot alle seksuelt overførbare sykdommer, så ikke anta at du alltid er beskyttet hvis du bruker dem. Det er viktig å bli sjekket regelmessig hvis du er seksuelt aktiv. Fange disse sykdommene tidlig reduserer risikoen for komplikasjoner som de kan forårsake.
3

Se din gynekolog hvis du opplever noen uvanlige symptomer i vaginal området. Disse symptomene kan omfatte, men er ikke begrenset til, blødning etter samleie, blødning mellom menstruasjonene, vaginal svie eller kløe og uvanlig utflod. Det er mange forhold som kan forårsake disse symptomene og din gynekolog kan utelukke eventuelle problemer og ta opp noen som er til stede. Å få behandling for symptomene kan gi deg stor lettelse.
4

Gjør en avtale med gynekologen din hvis du mistenker at du har vært med en seksuell partner som har en seksuelt overførbar sykdom, uansett grunn. Mange STD er ikke produsere merkbare symptomer, så selv om du opplever ingen symptomer, bør du oppsøke gynekolog. Det er alltid bedre å være safe than sorry.

helse

· Hvordan å lindre smerten av Carpal Tunnel Syndrome 
· Hva betyr det når stortåen Goes Numb? 
· Slik Turn Away From Substance Abuse 
· Årsaker til Body Pain 
· Lett å lære teknikken for Ending angst eller panikkanfall 
· Hva er Universal Healthcare? 
· Hvordan løse opp spenninger Fra skuldre og nakke 
· Behandling Astigmatisme Av Ledende Keratoplasty (CK) 
· Hvordan administrere flytende muntlig medisiner 
· Symptomer på revmatoid artritt i Hands