Om å gå til gynekolog

Går til gynekolog er en viktig del av en kvinnes helse rutine. Årlige besøk bidra til å sikre de kvinnelige forplantningsorganer er sunn og funksjonell, og at eventuelle nåværende seksuelt overførbare sykdommer er behandlet. Funksjon

Kvinner gå til gynekolog årlig som ledd i forebyggende medisinsk behandling. Det, gjennom et bekken eksamen og tester som celleprøver og mammografi, gjør gynekolog at en kvinnes kjønnsorganer og bryster er sunt og fungerer godt. Besøkene kan også omfatte screenings for seksuelt overførbare sykdommer. Blodtrykk, puls og vekt er tatt og registrert, og noen ganger en urinprøve samles for å teste for graviditet.
Betydning

Gynekologiske eksamener er nyttig for å avgjøre om en kvinne har noen helsemessige bekymringer angående hennes reproduktive organer, som for eksempel livmorhalskreft, eggstokkreft, endometriose, seksuelt overførbare sykdommer, fibrocycstic sykdom eller brystkreft, blant andre sykdommer.
Time Frame
med

Kvinner anbefales å ha rutinemessige årlige eksamener som starter på 18 år, men besøk kan begynne tidligere hvis en jente blir seksuelt aktive. Celleprøver rådes for kvinner 21 år og eldre. Hvis en celleprøve test kommer tilbake unormalt, de fleste gynekologer tyder på en retur gå i seks måneder for å utføre en annen test.
Effekter

Noen kvinner opplever angst om å gå til gynekolog på grunn av invasiv art en rutinemessig eksamen, og blir anspent kan føre til ubehag under bekken eksamen delen. Eksamen er nødvendig for å oppdage eventuelle medisinske problemer. Men å se en gynekolog med jevne mellomrom bidrar til å sikre helsen til reproduktive organer.
Fordelene

Tidlig påvisning av medisinske problemer som for eksempel seksuelt overførbare sykdommer eller kreft i reproduktive organer fører til tidlig og mer vellykket behandling, så det anbefales at alle kvinner har en årlig gynekologisk eksamen. Rutinemessig besøk er en del av å holde seg frisk.

helse

· Hvor å finne den beste Skin Care Equipment 
· Helse rettsmidler for acid reflux Bitterhet 
· The Facts of Breast Cancer 
· Trene For din daglige diett 
· Hva er overlevering i Evony Age II 
· Hvordan Forbedre sædkvalitet 
· What The Schwinn Airdyne Exercise Bike Har dårlig 
· Hvordan å gjenopplive noen som har besvimte 
· Fish & gikt 
· Opplev Hydro-terapi Med den nyeste boblebad og steam dusj