Hvordan finne Home Automation Alternativer for eldre

Omsorg for våre kjære som de alder er en vanskelig jobb. Mange eldre trenger hjelp utfører grunnleggende ting, som å kjøre bil og å være mobil. Hjelp dem beholde sin følelse av uavhengighet mens du bruker alternativer som vil holde dem trygge. Her er noen tips for å hjelpe deg å finne hjemme automasjon alternativer for eldre. Instruksjoner
en

vurdere varigheten av boligen. Hvis den eldre personen du finne automatisering alternativer for er i dårlig helse eller er egnet til å trenge rundt-the-clock omsorg i nær fremtid, er det mulig at de snart vil være bosatt i en Sykehjem anlegget eller i det minste , med en stand familiemedlem snarere enn i deres nåværende hjem. Hvis dette er tilfelle, skaffe midlertidige eller bevegelig verktøy for automatisering, for eksempel en mobilitet scooter, snarere enn å installere en stol på et spor som vil hjelpe dem å komme opp og ned trappene i sitt nåværende hjem.
2

Vurdere deres helse. Tenk på stress som er satt på kroppen ved å være mobil når du velger automatisering alternativer. Hvis eldre person har hatt en hofte eller kne erstatning, finne dem noe som vil holde dem utenfor svekket ben så mye som mulig. Eldre med diabetes eller Parkinsons sykdom trenger kanskje ikke å være helt av sine føtter så en mobilitet scooter er ikke helt nødvendig, men et alternativ som en rullende walker vil gi dem sårt tiltrengt balanse og stabilitet. Diskutere disse faktorene med eldre person og deres lege.
3

oppsøke helsevesenet spesialist. Hjem helsevesenet spesialister er spesielt opplært til å hjelpe folk med å finne utstyr og verktøy for å hjelpe dem å leve normalt sunt liv, særlig eldre mennesker og mennesker med nedsatt funksjonsevne. En av disse utdannede fagfolk kan hjelpe deg å finne automatisering utstyr du trenger og foreslå alternativer som du ikke har tenkt på. Besøk et hjem helsesertifikater hcare butikken og snakke med et hjem helsevesenet spesialist.
4

Undersøke forsikring alternativer. Mange statlige og statlig finansiert helseforsikring og fordelsprogrammer har bestemmelser for å hjelpe pensjonister i å betale for helsetjenester og mobilitet utstyr. Men de fleste programmer har restriksjoner på hva de vil dekke, hvor ofte de vil dekke det og hva medisinske behov og forhold må være oppfylt før det anses medisinsk nødvendig. Forske på disse alternativene før du gjør ditt endelige kjøp av automatisering utstyr, som noen forsikringsselskaper ikke vil refundere deg når utstyret er betalt for.
5

respektere deres ønsker. Når finne automatisering alternativer for eldre person har dem spille så stor rolle i prosessen som mulig. La dem gå til anlegg med deg når du handler, prøve ut utstyret om lov og ytre sine meninger om hva de føler at de trenger. Pensjonister har en tendens til å bli veldig satt i sine måter og er mindre tilbøyelige til å bruke automatisering utstyr hvis de ikke liker det eller er usikker på hvordan du bruker det, så vær nøye med å lytte til hva de har å si og respektere deres ønsker så mye som mulig når du velger automatisering alternativer.

helse

· Hva er Prevident 
· Massasje Therapy Fordeler 
· Waterpik Fordeler 
· Hvordan får jeg Medicaid å betale for en Lift Chair? 
· Digital Mammografi Forskrift 
· Hjelpemiddelsentralen 
· Forskjellen mellom Phentermine & Ritalin 
· Hvordan Age et kjørefelt Cedar Chest
· Ikke risiker livet ditt med billig brystforstørrelse! 
· Hjem rette for bie stikk