Hvordan sette opp legevakta pasientrom

legevakta pasient rommene er designet med nødvendig utstyr og forsyninger til å gi øyeblikkelig hjelp til syke og skadde. I hovedsak alle rommene inkluderer grunnleggende pasientbehandling forsyninger. Imidlertid kan spesialrom som for eksempel kirurgiske suiter, settes opp i akuttmottaket også. Følg pasientbehandling standarder for din legevakt når du bestemmer hvordan du utvide settet opp av pasientbehandling rom utover det grunnleggende. Du trenger:
Medisinsk utstyr
Vis flere instruksjoner
en

Place sengen i en midtstilling, slik at pasienten kan lett nås fra begge sider. Ikke plasser sengen mot en vegg da dette vil begrense tilgangen til pasienten. Sikre at eventuelle takmonterte personvern gardiner vil lett lukke mellom sengen og døren, slik at personvernet for pasienten fra alle som kommer inn og ut av rommet.
2

Plasser bærbare lys stands, intravenøs polene og rullende magasinene mot veggene, eller i et hjørne for å holde dem lett tilgjengelig, men ute av veien. Sørg for at all belysning, uttak, elektroniske ringeknapper og medisinske porter, for eksempel oksygen, er installert og fungerer.
3

Stock brukte medisinske forsyninger i skuffer, som for eksempel tunge depressors , bandasjer, saks og gasbind. Plasser brukte utstyr, for eksempel en otoskop og opthalmoscope, blodtrykket cuff og stetoskop innen rekkevidde, for eksempel på en benkeplate eller veggmontering. Vurdere å dedikere en skuff eller skap for kultur forsyninger, slik som sår og celleprøve kulturer, eller plassere dem i en bærbar container.
4

inn en nødsituasjon cart i pasientens rom, som inneholder ikke-farmasøytiske akuttmedisinsk utstyr som intubasjon forsyninger, bag-ventil-masker, sugeslangen og HLR masker. Vurdere å plassere nødutstyr i egen skuff plass hvis en vogn er ikke tilgjengelig.
5

Sørg for at oksygen forsyninger, for eksempel nasal kanyler og masker er lett tilgjengelig ved siden av oksygen port i rommet, samt som bærbare oksygen enheter. Plasser sugeslangen med både veggmonterte og bærbare sug enheter, så vel.
6

Legg til en rekke nødvendigheter som pasient kjoler, gardiner, shorts og slippers i et skap eller en skuff, og inkluderer både pediatrisk og voksen størrelser. Lager en tilførsel av sengetøy som tepper, sengetøy og vaskekluter, samt poser for pasientens eiendeler, oppkast bassenger, biohazard vesker og laboratorie transport poser. Inkludere andre sengetøy og funksjonelle forsyninger som trengs.

helse

· Hvordan bli kvitt vorter 
· Vinen som kan tilby beskyttelse mot lungekreft Symptomer 
· Slik unngår du at Anisakis Parasitter 
· Dødehavet reinkarnerer Beauty 
· Hva er lav skjoldbrusk nivåer? 
· Om motoriske enheter 
· Hemeroids kan være en smerte i baken 
· HIV End-Stage Symptomer 
· Helvetesild Forklaring 
· Naturopathic Årsaker til hodebunnen Psoriasis