College Krav til en Pediatric Nurse

Pediatrisk sykepleie innebærer omsorg for barn, fra barndom hele veien opp gjennom ungdomstiden. Det er mange forskjellige veier man kan ta til en karriere i barnesykepleie. Får en 4-årig utdanning fra høyskole eller universitet, og få lisens som sykepleier er grunnlaget for enhver rute en student tar for en tilfredsstillende pleie-karriere. Pediatric Nursing Alternativer
p Det er i hovedsak tre alternativer for å bli en pediatrisk sykepleier: å få en lisensiert praktisk sykepleier (LPN) diplom, får opplæring gjennom et sykehus sykepleier (RN) program eller får en universitetsgrad gjennom en Bachelor of Science i sykepleie (BSN) program.
sykepleierutdanning Forutsetninger

Før en student registrerer i et 4-årig sykepleierutdanning, er det nyttig å ha høy skole kurs i kjemi, biologi, avansert matematikk og kommunikasjon. Høgskolenivå forutsetninger inkluderer vanligvis organisk og uorganisk kjemi, biologi, mikrobiologi, anatomi, fysiologi, college algebra, statistikk, ernæring, psykologi og engelsk sammensetning.
BSN Nursing programmer

Når tillatt i en Bachelor of Science sykepleie programmet skal studentene fullfører videregående nivå sykepleie kurs og starte kliniske rotasjoner. Disse kliniske rotasjoner gi direkte pasientbehandling og kontakt, hjelpe studenten sykepleier få erfaring mens du lærer.
On-the-job training in Pediatrics

Når en sykepleier har uteksaminert , kan arbeidet begynne på stedet i pediatri. I et sykehus, utdannet sykepleier tog på jobb i pediatri både i et klasserom innstilling og klinisk setting, for en periode på ca tre måneder.
Future for Pediatric Nurses

Utdanning slutter ikke etter fire år for en pediatrisk sykepleier. Mange sykepleiere velger å fremme sine utdanninger og forbedre deres jobbmuligheter med en mastergrad i sykepleie. Det er mulig for en sykepleier å oppnå sertifisering i pediatri og bli en familie sykepleier utøveren. Trening for dette tar ca 18 måneder å fullføre.

helse

· Adovia Svovel Soap - Dead Sea Mud Jar - Dead Sea Products DC 
· Hva er herpes type 1 og type 2 antistoffer? 
· Ovarian Cancer Treatment Diet 
· Mat du kan spise på en Raw Food Diet
· Oil Spill Emergency Response Plan 
· Elektrisk tannbørste vs manuell tannbørste 
· Typer av Stones for fotpleie 
· Bivirkninger av DDAVP 
· Oil Treatment for hårvekst 
· Fakta om Medical Reise og effekten av Tilbakeslag På medisinsk turisme