Definisjon av en revmatolog

Den medisinske feltet består av flere forskjellige grener av medisin med leger som er spesialister på de ulike områdene. Spesialister har mer kunnskap om sitt felt enn en generell lege, som kanskje bare har grunnleggende kunnskap om et bestemt område av medisin. Leger som også er spesialister kan arbeide i området av forskning for å utvikle behandling og potensielle botemidler for helsemessige forhold som faller inn i kategorien av spesialisering. En revmatolog er en lege som er spesialist innen revmatologi. Definisjon

En revmatolog er en lege som er spesialist på diagnostisering og behandling av sykdommer i ledd, muskler og bein.
Training

Den pedagogiske og opplæring kravene til en revmatolog normalt omfatter fire år med medisinsk skole, samt tre års opplæring innen indremedisin eller pediatri. Deretter følger ytterligere to til tre år med spesialisert opplæring i revmatologi. Legen må da passere en eksamen gitt av American Board of Internal Medicine for sertifisering.
Sykdommer

En revmatolog behandler tilstander som leddgikt, osteoporose, Artrose, gikt, senebetennelse og fibromyalgi.
Funksjon

En revmatolog arbeider ofte med andre leger, og kan fungere som en konsulent i diagnostisering og utvikling av behandling planer.

Betydning

Pasienter med muskel-og skjelettplager er ofte henvist til en revmatolog for å diagnostisere og behandle tilstander som forårsaker kroniske smerter og kan være potensielt invalidiserende.

Hensyn

En revmatolog vil arbeide med pasienter for å finne de beste metodene for smertelindring og hjelpe dem i å opprettholde sin uavhengighet, mens behandling av potensielt alvorlig og invalidiserende tilstander.

helse

· Kan Antibiotika Årsak Bakteriell vaginose? 
· Hvordan er Fotosyntesen & Cellular Respirasjon relatert? Er 
· Symptomer på Dry Koldbrann 
· Magnesiummangel Tegn og symptomer 
· Fem forskjellige måter for Your Personal Training Session 
· Slik tester for Nickel
· Hvordan du arbeider med eldre i sine hjem ikke-medisinsk 
· Hvordan finne et bord sertifisert kiropraktor 
· Informasjon om en lisens B for omsorgsboliger i Texas 
· Leddgikt og leddsmerter Behandling