Informasjon om en lisens B for omsorgsboliger i Texas

Siden de ble introdusert i begynnelsen av 1990, har omsorgsboliger dukket opp som et stadig mer populært alternativ til tradisjonelle sykehjem. Med fokus på verdighet og privatliv, omsorgsboliger gi støtte mens oppmuntrende uavhengighet, de sørge for sikkerhet ennå tillate autonomi. I Texas, er omsorgsboliger lisensiert i henhold til størrelse, type og bygning sikkerhetsfunksjoner. Type B fasiliteter tilbyr det bredeste utvalg av tjenester og muligheter. Kjennetegn

Alle omsorgsboliger sørge for mat, hjelp til daglig hygiene og medisiner tilsyn. Type B fasiliteter, men tjener beboere med mer fysiske begrensninger enn andre omsorgsboliger og er pålagt å ha ansatte våken og tilgjengelig i hele natt. Selv om innbyggerne i en Type B omsorgsboliger ikke kan være sengeliggende, kan de stole på rullestoler å bevege seg og trenger hjelp overføring. Beboere i en Type B-anlegget kan også være kognitivt eller fysisk ute av stand til å følge instruksjonene i et nødstilfelle, noe som betyr at bygningen må oppfylle høyere brann-og sikkerhetsstandarder.
Sertifisering

type B omsorgsboliger som spesialiserer seg i omsorgen for personer med Alzheimers sykdom og andre former for demens kan søke om Alzheimers sertifisering. De ansatte får ekstra, løpende opplæring for å arbeide med kognitive svekkelser, og anlegget må oppfylle nye krav til sikkerhet, bosatt vurdering og aktiviteter. Alzheimers sertifisering kan gjelde for en enhet eller et helt anlegg. A "sikret enhet" er en som har flere sikkerhetsfunksjoner for å hindre rømming eller vandrende.
Størrelse

Størrelsen på en type B-innretningen refererer til antall lisensierte senger. En liten Sykehjem anlegget har konsesjon til å vare i fire til 16 beboere, den kan okkupere et hus i boligområdet så lenge det oppfyller brann-og sikkerhetskrav. Stor omsorgsboliger huset mer enn 16 beboere og rommene kan virke mer som individuelle leiligheter.
Licensing

omsorgsboliger i Texas er regulert av Texas Department of Aldring og Disability Services (DADS). Helse landmålere gjennomfører årlige, uanmeldte besøk for å vurdere samsvar med minstestandarder for opplæring, bemanning, mattrygghet, personvern, medisiner, smittevern og unngå ulykker. Klager på overgrep, omsorgssvikt og utnytting prioriteres og gjennomføres etter behov. Life Safety Kode landmålere inspisere bygningen og gjennomføre regelmessige brannsikkerhet inspeksjoner.
Tilleggsinformasjon

å lære mer om en Sykehjem anlegget etterlevelse posten, søke i DADSLong-Term Care Quality Reporting System. Profilen inneholder en beskrivelse av anlegget, eiertypen og historie av klager og krenkelser.
P Hvis du trenger mer informasjon eller hjelp til å finne en Sykehjem anlegget, kan Long-Term Care Barneombudet hjelpe. Et ombud er bosatt advokat som håndterer klager, gir informasjon og representerer Sykehjem anlegget innbyggere i lovgivende saksbehandlingen.

helse

· De behandlinger for Omphalocele 
· Slik Lavere Testosteron hos kvinner 
· Naturlig rettsmidler for barn med ADHD 
· Metoder for å senke blodtrykket 
· Om Adrenal Svulster 
· Herpesencefalitt Symptomer 
· Om Rhinoplasty 
· Irritabel tarm Diet Lær der maten er torturere din tarm 
· Naturlig rettsmidler for premenstruelt Depresjon Disorder 
· Acid Reflux Symptomer, årsaker og risikofaktorer