Hvordan finne en lege med HMO forsikring

HMO står for helse vedlikehold organisasjon. Det er en type forsikring plan som begrenser mottakerne til visse leger basert på vilkårene og betingelsene for deres spesifikke plan. For å finne en lege med HMO forsikring, må du se på detaljene i planen. Instruksjoner
1 p Hvis du tilhører den Cigna nettverket, vil du være i stand til å finne en lege med sin leverandør nettverk. Gå til Cigna nettside og bruke "Finn en Doctor" katalogen ved hjelp av legens etternavn, sted, stat eller postnummer.
2

Velg HMO alternativet for å velge dine alternativer. Velg nettverket også. I tillegg velger hvilken type lege som du søker, for eksempel fastlege, allmennmedisin, pediatri eller fødselshjelp. Du har også muligheten til å velge en spesialist.
3

Du kan velge fra en liste over leger som følger med. Du vil bli gitt adresse og telefonnummer /s fra legen i søkevinduet med alternativer på hvordan du kan kontakte ham for å gjøre en avtale.
4

Forskning valgt lege på nettet på Better Business Bureau eller MD Nationwide en anmeldelse av hans legitimasjon og historie slik at du er i stand til å foreta et informert valg. Du vil sikre at du får en bedre lege hvis du tar dette steg før det fattes en endelig beslutning.
5

alltid ringe på forhånd for å sikre at legen jobber fortsatt i nettverket. Legene må ringe forsikringsselskaper å la dem vite når de ikke lenger å ta den aktuelle forsikringen, og noen ganger de kan fortsatt være på listen, men er ikke lenger en del av nettverket. Den beste måten å finne en lege med HMO forsikring er å følge disse trinnene uavhengig av HMO selskap som du allerede har en policy. De fleste HMO planer har nettsteder med legen opplysningene for sin klient forsikring behov.

helse

· Hva er behandlingen for alvorlig celleforandringer? 
· Acai Force Max gjennomgang Hype eller Real Deal? 
· Hvordan diagnostisere Hypersomnia 
· Hva er forskjellen mellom en andre og tredje grads forbrenning? 
· MS & pustevansker 
· Hvordan redusere Body Heat tap i Vann 
· Yoga Mats er svært viktig for Yoga Trainers 
· Slik Lavere Body PH Naturligvis 
· Hair Styles for Stuning Look 
· E sigarett - Hjelper deg med å unngå de skadelige effektene av tobakk røyking…