Hvordan COBRA fordeler arbeid?

En av de mest skremmende aspektene ved å miste jobben er å vite at du også vil miste helseforsikring. Mange folk ikke innser at de kan holde sine helseforsikring fordeler etter at de har trukket seg, er permittert eller på annen måte adskilt fra jobben sin ved å bruke COBRA fordeler. Definisjon

COBRA er et akronym for den konsoliderte omnibus Budsjett Avstemming Act av 1986. Bedrifter med 20 eller flere ansatte registrert i en gruppe helseforsikring plan for minst halvparten av året må tillate arbeidere som forlater, er permittert eller sagt opp uansett årsak, i tillegg til "grov tjenesteforsømmelse," for å beholde dekning i minst 18 måneder. Ektefellepensjon og barnepensjon er også kvalifisert for COBRA dekning på grunn av dødsfallet til ektefelle, skilsmisse eller et barns tap av avhengighetsforhold. Føderale regjeringen helseforsikring planer er ikke dekket av COBRA.

Etter oppsigelse må arbeidsgiver varsle helseplan administrator å begynne COBRA dekning. Når det gjelder skilsmisse, død av en ektefelle eller forsørget barn å miste avhengig status, er det den ansattes ansvar å varsle helseplan administrator. Administratorer har 14 dager på å varsle deg og dine familiemedlemmer, enten personlig eller ved A-post, om dine rettigheter til COBRA dekning. Du eller dine familiemedlemmer da ha 60 dager på å bestemme seg for å holde dekning.
Begrensninger

I noen tilfeller, er COBRA dekning ikke tilgjengelig. Hvis du ikke var berettiget eller dekket under en ansatt helseforsikring plan på tidspunktet for separasjon fra arbeidsgiver, er du ikke kvalifisert for COBRA.

I tillegg, hvis du er nå arbeidsledig på grunn av en arbeidsgiver som har opphørt operasjoner, er du ikke kvalifisert for COBRA fordi det ikke lenger er en gruppe plan for din deltagelse.
Fordeler

En av de største fordelene med COBRA dekning er at det hindrer deg fra å miste helseforsikring dekning mens du søker etter en annen jobb, venter Medicare kvalifisering eller finne andre helseforsikring dekning.

miste dekning helt ofte betyr ventetid før pre-eksisterende forhold vil være dekket under en ny plan. Dette kan være dyrt og skadelig for helsen til de som har medisinske tilstander som krever omsorg og medisiner.
Ulemper

Den største grunnen folk flest avslå å fortsette dekning under COBRA er prisen, de som fortsetter dekningen er ansvarlig for hele kostnaden av premien, pluss en 2 prosent administrasjonsgebyr. Nettstedet Forsikring rapporterer at "COBRA spiser opp 84 prosent av den gjennomsnittlige månedlige dagpenger," gjør det umulig å fortsette dekning for mange som er kvalifisert.
Hensyn

Den type kvalifiserende hendelse som gjør deg kvalifisert for COBRA fordelene kan også bestemme hvor lenge du kan utvide dekningen.

"Folk kvalifisert for Social Security uføretrygd kan få COBRA dekning for 29 måneder, dersom den Social Security Administration fastslår at den enkelte er helt deaktivert, "rapporter Forsikring.

I tillegg gis det rett til Medicare lov 36 måneders COBRA dekning, som er ektefeller som mister dekning på grunn av skilsmisse, juridisk separasjon eller død av forsikrede ansatt. Avhengige barn som har mistet avhengige status kan også fortsette dekning for 36 måneder.

Enkelte stater har sine egne COBRA lover som kan utvide dekningen til arbeidsgivere som ikke omfattes av den føderale loven.


helse

· Hvordan Clean Sinus Med en Saline Solution
· Hva er to Yoga Poses som styrker quadriceps 
· Hva regnes som en forhøyet PSA-nivå ? 
· Ting som kan føre til hjertesykdom 
· Hvordan behandle tuberkulose 
· TryptoSleep Laget med Tryptofan for bedre søvn 
· Historisk bruk av essensielle oljer 
· HiTech loven & HIPAA 
· Hva Materiale på en madrass vil forhindre Bed Bugs? 
· Symptomer på Alkoholholdige Behavior