Hvordan å sende en klage Gjennom Medical Insurance

Før eller senere nesten alle trenger å ta en kvalitet på pleien problemet med sitt forsikringsselskap for seg selv, for deres familiemedlem eller en venn. I noen tilfeller kan du være klagende om mangel på tjenesten, i andre, kan det hende du trenger hjelp til å få virkelig profesjonell omsorg. Du kan kreve en second opinion fra utenfor nettverket ditt eller ønsker dekning fra behandling fra utenfor nettverket for unike sykdommer og skader. Siden forsikringsselskapene så ofte fungere som portvakter for medisinsk behandling, å kunne skrive effektive klager er en nødvendig ferdighet for de som ønsker å få profesjonell omsorg de fortjener. Instruksjoner
en

Kontakt legen din, eller leger, og be om en skriftlig beskrivelse av sykdom eller skade. Be om kopier av alle relevante lab testresultater. Hvis du er diagnostisert med en alvorlig sykdom eller blir behandlet for en alvorlig skade, kjøpe en stor dagbok der du registrerer hvert besøk til legen, alle medisiner du får, hver test du tar og resultatene av denne testen. Å ha denne informasjonen for hånden gir deg de nødvendige verktøy for å sikre at du får den hjelpen du ønsker. Også, kan du oppleve at medisinske fagfolk behandler deg mer nøye når de kan se du bygger en nøyaktig medisinsk registrering av behandlingen.
2

Identifiser kvaliteten på pleien problemet du ønsker å ta opp. Du kan tro at du trenger en annen mening om en diagnose eller et kurs i behandling. Det kan være lurt spesialisert omsorg basert på unike aspekter av ditt tilfelle. Du kan føle at din nåværende lege har vanskjøttet din sak, og du vil kanskje ha en endring. Identifisere nøyaktig hva du ønsker og hvorfor du tror det er fortjent.
3

Forskning hvorfor det du ber om er viktig for din kvaliteten på pleien. Dersom legen har gjort feil i behandlingen, være forberedt på å identifisere dem og gi dokumentasjon om hvorfor hans valg var feil. Hvis du vil ha en annen mening, dokumentere hvordan behandling for sykdommen kan variere ved ulike medisinske fasiliteter og hvordan det relaterer til behandlingsresultat. Skriv ut denne informasjonen slik at du kan ta den med brevet.
4

Kontakt forsikringsselskapet og be om å få snakke med deres Quality of Care divisjon eller klage avdeling. De kan kalle dette deres ombudsmann. Navnet på denne avdelingen endringer, men hver helseforsikring selskapet har en avdeling som håndterer klager. Når du når denne avdelingen, spør hvor du kan Federal Express et klagebrev. Be om et faksnummer også. Få navnet på hodet av klagen avdelingen hvis mulig. Det er best å ta din korrespondanse til toppen av hierarkiet
5

Skriv et brev som følger denne strukturen:. Først identifisere deg med navn og fødselsnummer. Legg til en enkelt setning som identifiserer hva du ønsker så en enkelt setning for å be om en endring i lege, en ny mening og en endring i behandling protokollen. I neste avsnitt, identifisere sykdom og skade så nøyaktig som mulig. I neste avsnitt forklare, basert på forskning, hvorfor du mener det du ønsker er konsistent med rimelig og nødvendig omsorg. Indikere hvorfor denne behandlingen vil føre til rimeligere omsorg også. I de aller fleste tilfeller holder godt vare folk ut av sykehuset og reduserer mengden de koster helsevesenet planer i tester, medisiner og lege kostnader. I neste avsnitt, gi din kontaktinformasjon og en forespørsel om at du bli kontaktet så raskt som mulig for å diskutere denne saken. Sende brev og dokumentasjon på faks og ved Fedex til klagen avdeling for helsesektoren plan. I mange tilfeller kan de være nødvendig for å reagere i løpet av 24 timer. Vær forberedt på å gjenta denne prosessen flere ganger for å oppnå det resultatet du ønsker.

helse

· Maksimal anabolisme Med et høyt stoffskifte-nøkler til muskel bygging og fett …
· Typer av kontrollerende atferd 
· Hvilke problemer kan oppstå av Hemangiomer av ryggraden 
· Helsemessige fordeler av Titanium Armbånd 
· Gastric bypass operasjoner 
· Helsefarer natriumacetat 
· Vite om de farlige virkningene av crack-kokain På Unborn Fetus 
· Slik forskning de forskjellige Facelift Teknikker 
· Hvordan stoppe aggressive impulser 
· Hvordan bli kvitt Herpes type 1 sår på leppene