Hva gjør du hvis en Medisinering ikke dekkes av helseforsikring

Personer med helseforsikring er ikke immune mot den høye kostnaden for reseptbelagte legemidler. En Kaiser Family Foundation undersøkelse fant at selv blant middels inntekt, forsikret familier, 25 prosent av alle voksne sier at de eller et familiemedlem hadde hoppet over doser av en foreskrevet medisiner på grunn av sin pris. Selv om medisinen du har fått foreskrevet ikke er dekket av din forsikring plan, kan du ta skritt for å sikre at medisinering holder seg innenfor din familie budsjett. Forskning Reason for Denial

apoteket kan umiddelbart vite hvorfor medisinen ikke var dekket. Årsaken til dette kan være enkel, for eksempel fordi det samme eller et lignende medikamenter har blitt foreskrevet for for kort tid for det samme individ. En annen vanlig årsak er at medisinen ikke er i helseforsikring selskapets formulary (det vil si en liste av reseptbelagte medisiner som har helseplan har avtalt å betale for). Hvis dette er tilfelle, kan du ringe gratis nummer på baksiden av helsetrygdkort og spørre om forsikringsselskapet dekker en lignende stoffet. Skriv ned navnet på stoffet, samt navnet på den personen du snakket med for senere bruk. Du kan ofte finne denne informasjonen på forsikringsselskapet hjemmeside også.
Informer helsepersonell

Ring helsepersonell, forklarer at medisinen ikke var dekket og spør hva de foreslår, hvis du bare skal ta medisinen for en kort tid, klinikker har noen ganger prøver som de kan gi til pasientene. Men hvis du trenger medisiner for en kronisk tilstand, og det er ikke dekket fordi det ikke er i forsikringsselskapet er formularly, spør om det samme stoffet selskapet ikke dekke vil fungere for deg. Hvis ikke, spør legen din til å skrive et brev til deg som sier den foreskrevne medisinen er medisinsk nødvendig. Bruk dette brevet for å starte appeller prosessen beskrevet i planen handbook du fikk ved innmelding.
Søk etter den beste avtale

Sammenligning butikk. Mange forbrukere vet ikke at det kan være en stor prisforskjell for samme medisiner på ulike apotek. Begynn med Walmart og Target tilknyttede drugstores første;. Både gi en rekke generiske legemidler på kun $ 4 for en måneds levering
p Hvis medisinen er fortsatt ikke innenfor budsjettet, ta kontakt med farmasøytisk selskap som gjør det og spør om de har en pasient hjelpeprogram som kan levere medikamentet på en lavere pris. Hvis du ikke enkelt kan få tilgang til denne informasjonen, eller trenger hjelp med papirarbeidet, kan du bruke en av de reseptbelagte hjelp Clearinghouse områder oppført i ressurs-delen.

Referanser
< li> Kaiser Family Foundation Rapport: Helse og middelklassen
Resources
  Needymeds, hjelp med pasient assistanse programmer
  Partnerskap for Prescription Assistance
  Target liste over $ 4 per måned medisiner

helse

· Hvordan øke sædkvalitet Når på Prozac 
· Hva lærer du i et førstehjelpskurs? 
· Hvordan bruker Sykepleiere gjøre matte i jobbene sine ? 
· Hva er Cha de Bugre? 
· Hva gjør pH Testing Strips måle? 
· La Diet Consultants fungere for deg denne høytiden 
· Hvordan Vurdere lungeskader 
· De ulike motivasjonene bak The Plastic Surgery 
· Hvilke kvalifikasjoner trenger du å være en jordmor? 
· Slik fjerner Sea Urchin Spines