Fremgangsmåter for å endre Helseforsikring for Livet endrer Hendelser

De fleste amerikanere som har helseforsikring nyte fordeler gjennom en arbeidsgiver-sponset gruppen plan. Disse planene har vanligvis åpen påmelding perioder og årlige re-innmelding vinduer når fordeler endringer for neste år kan bli valgt. Men de fleste planer har kriterier for midyear endringer for visse kvalifiserte liv skiftende hendelser. Kvalifiserende hendelser

Hver arbeidsgiver gruppe og forsikring carrier forhandle hvilke hendelser er kvalifisert for en midyear fordeler endring, så det er ingen standard liste over kvalifiseringsløp. Men hendelsene oftest tillatte omfatter ekteskap, skilsmisser, fødsler og adopsjoner. I slike tilfeller har det primære forsikrede 30 dager å sende inn en forespørsel om en fordeler endring, med nødvendig dokumentasjon for å bevise at hendelsen fant sted.
Prosedyre Endringer

Dekning modifikasjoner for livet endrer hendelser kan rettes til arbeidsgivers fordeler administrator, ikke til forsikringsselskapet. Arbeidsgiver vil gjennomgå dokumentasjonen for å avgjøre om den ansatte oppfyller kriteriene, og i så fall vil instruere forsikringsselskapet å modifisere den aktuelle ansattes fordel pakken. Vanligvis kontakte Human Resources-avdelingen er et godt første skritt for å få de nødvendige skjemaer og instruksjoner. Ansatte vil nesten aldri direkte avtale med forsikringsselskapet for denne typen endringer, som per selskapets kontrakt med arbeidsgiver.
Enkelte dekning

Et mindretall av mennesker med forsikring kjøpe direkte gjennom en forsikringsgiver, og ikke får helseforsikring fra en arbeidsgiver. Disse menneskene må kontakte forsikringsselskapet for å be om en fordeler endring, fordi det er ingen arbeidsgiver kontrakt involvert, er det generelt lettere å gjøre endringer, med mindre strenge timing og dokumentasjon standarder på plass for de fleste forsikring bærere
<. br> Tips

Record all korrespondanse om din forespørsel om en helse-forsikring modifikasjon på grunn av en livsforandrende hendelse. På grunn av den smale vinduet folk flest vil måtte gjøre en endring, er det viktig å riktig dokumentere et papir sti ved avvik eller feil i prosessen.

helse

· Hvordan jobbe Crest Whitestrips Supreme 
· Borderline Personality Residential Treatment Centers 
· Moralske spørsmål som gjelder Alzheimers sykdom 
· Hvordan forbedre Geriatrisk Quality of Care 
· Konsekvenser av nervepirrende 
· Slik unngår kontraherende SARS 
· Dyp venetrombose: årsaker, symptomer og behandling 
· Kan Crohns sykdom være arvelig? 
· Hvordan du velger en skole for et barn med Aspergers syndrom 
· Hvordan Stopp kolitt Diaré