Hva er Occupational Medicine?

Mange bedrifter ansetter på stedet leger til hjelp i omsorgen for ansatte. Fokus for disse legene er å fremme on-the-job helse og de praktiserer et felt av medisin som kalles arbeidsmedisin. Fakta

Occupational medisin fokuserer på forebygging og håndtering av arbeidsrelatert skade, sykdom og uførhet. Det fremmer også helse og produktivitet for ansatte og deres familier.
Historie

Før 1945, tungindustri (for eksempel gruvedrift og stål gjør) ansatt leger å levere akutt og kirurgisk omsorg for ansatte. Av 1945, hadde praksisen med å ansette leger til å gi omsorg for ansatte spredt seg til bedrifter med en overvekt av administrative stillinger. Disse programmene ble kjent som arbeidsmedisinske programmer, og i 1955, yrkesmedisin fått spesialiteten fra American Board of Preventive Medicine.
Funksjon

Modern- dag yrkesmedisin leger adresse arbeidsstedet og miljøhensyn. De også takle samfunnet helse og politiske spørsmål som for eksempel produktsikkerhet og fordeler verdi ledelse.
Bilder Typer

Occupational medisin omfatter de fleste av de tradisjonelle medisinske områder, inkludert intern /familie medisin , kirurgi, toksikologi og forebyggende medisin.
Potensielle

Administrativ medisin leger er kliniske konsulenter, forskere og lærere. Dette har resultert i et økende behov for utdannede leger i private industri, utdanning og offentlige etater.

helse

· Hvordan velge Natural Beauty Product 
· Foods For Weight redusere og enkel behandling for vekttap 
· Removing Carpet Flekker Ved første klasse Rengjøring 
· FAQ om hemorroider - Vet Whats Det 
· Forstørret Hjerte i Babies 
· Effekten av arbeidet Night Shift 
· Spedbarn Thyroid Problemer 
· Lindring av magesår Symptomer 
· Hvordan bruke blåbær til å behandle kvalme og fordøyelsesbesvær 
· Nursing Diagnosis for alkoholisme