Hva er en RN Cnor?

En RN CNOR er en sykepleier som har spesialisert seg på kirurgisk sykepleie og har oppnådd sertifisering gjennom arbeidserfaring og en skriftlig eksamen for å bli en credentialed profesjonell. Demonstrerte Committment

Denne legitimasjonen bekrefte at CNOR har vist en høyere standard på praksis på området trygg kvalitet pasientbehandlingen før, under og etter operasjonen.
Inspire Forbruker Tillit
2400 timer i operasjonssalen nødvendig for sertifisering

Sykepleiere som streber etter å oppnå sertifisering heve nivået av profesjonalitet og bli forbilder. De inspirerer forbrukernes tillit og bringe troverdighet til sykepleiefaget.
Hvordan bli sertifisert

Kravene for å bli en CNOR inkluderer RN lisensstatusen (BSN er valgfritt ) pluss to år og 2400 timer opplever i operasjonsrommet. Søknader sendes til Kompetanse og credentialing Institute (CCI), og RN må bestå en skriftlig eksamen på perioperativ sykepleie praksis. Sertifisering er bra for fem år.
ANA President er en CNOR

I juni 2008, American Association of Nurses (ANA) valgt Rebecca M. Patton, MSN, RN, CNOR som president. Dette CNOR er en aktiv talsmann for ANA, talsmann for helsereform, og samarbeider tett med president Obama å løse sykepleier mangel.
Trivsel

Resultater fra en fersk undersøkelse fra Nurses.com tyder trivsel øker når arbeidsgivere støtte sertifisering. Positiv arbeidsplass opplevelser påvirke oppbevaring av sykepleiere som er nøkkelen til å løse sykepleier mangel.

helse

· Hvorfor er P90X så bra? 
· Symptomer på Nesetetthet 
· Årsaker til kolitt Symptomer 
· Vær og hodepine 
· Damiana Fordeler 
· Hvordan kjøpe South Beach Diet Foods 
· Full Body Scan & Safety 
· Røyking Effekter og meget gode grunner til å gi opp røyking 
· Hva å mate en pjokk med Rotavirus 
· Hvilke medisiner brukes til å behandle migrene?