Hvordan bli en HHA i Florida

Et hjem helse aide (HHA) er helsepersonell som hjelper en fysisk eller mentalt svekket individ utenfor en helseinstitusjon. En HHA vil vanligvis hjelpe en person med rengjøring og husmoryrket oppgaver, for eksempel klesvask og forberede måltider, og helse-relaterte problemer, for eksempel gi råd om riktig ernæring. Selv om noen stater har lisensiering eller sertifiseringskrav for HHAs, er Florida ikke en av dem. Imidlertid vil de fleste HHA etater krever at du fullfører et treningsprogram før du begynner å arbeide. Instruksjoner
en

Skaff en high school diplom. Selv om dette er ikke et krav, er de som oppgradere videregående skole foretrekkes fremfor de som ikke har. Fordi en HHA posisjon er mangesidig, ta en rekke kurs i videregående skole, herunder helse, vitenskap, kommunikasjon og heimkunnskap.
2

Delta på et college i Florida som tilbyr en HHA program og komplett minst 75 timer med trening. Dette er ikke et krav for å bli en HHA for alle HHA etater, men det vil hjelpe deg bedre sjansene dine for å skaffe HHA sysselsetting. Ring publikum yrkesrettet teknisk skole eller privat karriere skole i ditt område for å se om de tilbyr HHA kurs. Sørg for at skolen er lisensiert av Florida Department of Education.
3

Volunteer for et hjem helsetjenester byrå i ditt område. Dine oppgaver kan innebære følger en HHA på en jobb, forberede en HHA ressurser eller gjør administrativt arbeid. Frivillig arbeid vil gi deg verdifull erfaring som er attraktiv for en arbeidsgiver.
4

Komponer en CV som detaljer din akademiske og profesjonelle bakgrunn i hjemmesykepleien.
5

Bruk på en hjemmesykepleien byrå eller sykepleier register med din CV og bevis på trening. Hvis du har fullført minst 75 timer med trening, vil etaten be deg om å fullføre en kompetanse evaluering, som vanligvis er en skriftlig og muntlig test. En sykepleier register krever at du gi dokumentasjon av vellykket gjennomføring av minst 40 timer med trening.

helse

· PBMC Protocol 
· Hvordan overvinne Substance Abuse 
· Fotsår Behandlinger 
· Mann Heart Attack Symptomer 
· Krompikolinat er bivirkninger 
· Tale problemer på grunn av proteser 
· Kirurgisk fjerning Vorter 
· Er Sedasjon odontologi trygt for barn ? 
· Kaffe Colonics - fordeler og risiko 
· Hva som forårsaker vorter på fingrene?