Hospice Care for Dying Children

Hospice er et program som tillater folk å komme til slutten av sitt liv i et miljø som er behagelig for dem. Mange ønsker ikke å dø på sykehuset, gjør så hospice dem til å dø i den komforten av deres egne hjem. Barn er også klienter eller hospice. Hospice omsorg for døende barn er en viktig del av livet prosessen med disse barna, samt healing og sorg prosessen med sin familie. Hvem trenger Barnas Hospice

Barn som er døende er kvalifisert for Barnas Hospice. Flertallet av tiden, er hospice beregnet for barn som har fått en livstidsdom. Dette er barn som enten har stoppet behandlingen for sykdommen sin, eller som fortsetter behandlingen, men som legene har sagt at de kommer til å dø. Barnas hospice serverer barn dør av alle slags sykdommer, som for eksempel infeksjoner, kreft, genetiske eller andre typer sykdommer eller funksjonshemninger som vil føre til døden. Ethvert barn som har blitt sendt hjem for å dø, eller som bor hjemme og ikke har en positiv prognose kan dra nytte av barnas hospice.
Hva omsorg er gitt

For barna i hospice-programmet, er flere typer behandling gis. Hospice arbeidere bringe inn utstyr for å bidra til å gjøre barn komfortabelt, for eksempel senger og stoler som er spesielt designet for deres tilstand. Hospice arbeidere administrere medisiner etter behov, gjøre noen behandling som er ment å gjøre barna mer komfortabel, og gi smertestillende medikamenter etter behov eller instruert av leger. Hospice arbeidstakere bruker også tid på å snakke med barna om dødsprosessen, og snakker til og rådgivning til foreldre og familiemedlemmer av barna. Hospice arbeidere å organisere tidsplaner, slik at barnet ikke trenger å være alene, og kan tilby tilleggstjenester, eller tilgang til selskaper som gjør, som for eksempel rengjøring i hjemmet og matlaging, slik at foreldre kan konsentrere seg om sine barn. Hospice arbeidere er der for å gjøre overgangen til døden så smidig som mulig for barnet og familien.
Innvirkning på barn

Barn som er sendt hjem uten håp for utvinning er vanligvis klar over at de kommer til å dø. Barn som er i hospice er vanligvis roligere, og får den omsorg og veiledning som de trenger for å føle seg rolig og sikker. Barn blir trøstet av å være i kjente omgivelser, med eget sengetøy, utstoppede dyr, leker og familie i nærheten for dem. Mange barn som går inn i barnas hospice avfinne seg med sin død bedre enn barn som oppholder seg på sykehuset.
Innvirkning på Foreldre

Foreldre har støtte i form av hospice arbeidere. Arbeiderne og sykepleiere kan administrere legemidler og gjøre de nødvendige behandlinger, slik at foreldrene kan konsentrere seg om å tilbringe tid med og snakke med sine barn. Hospice arbeidere er der hele døgnet rundt for å svare på eventuelle spørsmål, løse eventuelle bekymringer, og gripe inn medisinsk hvis nødvendig. Foreldre føler mer rolig, og er i stand til å få veiledning og støtte som de trenger for å komme i denne vanskelige tiden.
Hensyn

Ulike hospice organisasjoner vil gi forskjellig tjenester, så tenk på dette når du gjør ditt valg. De fleste forsikring planer dekke hospice omsorg.

helse

· Hva er Celesta Sleep Aid? 
· Magnetisk terapi: Den beste måten å redusere smerte 
· Behandlinger og medisiner for gjær infeksjon 
· Hva betyr Stage 4 brystkreft? 
· Hvordan å dekke en graviditet Med Health Insurance 
· Bivirkninger av Cardizem LA 120mg 
· Plastisk kirurgi i The Sunshine State 
· Definisjon av C + + String Function
· Beskrivelse av Lung Cancer 
· Hvordan Stopp Raping