Pasient Undervisning Tips

Utdanne pasienter om deres forhold og behandling hjelper pasienter godta og delta i deres varetekt. Etablering av åpen kommunikasjon med pasienter og sørge for at de forstår hvilke former for behandling de mottar, og mulige komplikasjoner eller bivirkninger, vil hjelpe dem å varsle medisinsk personell hvis noe går galt. De trenger også å vite om prosedyrer eller regimer de kanskje må gjøre hjemme og oppfølging testing som kan være nødvendig for å sikre deres utvinning. Involvering familiemedlemmer i disse diskusjonene forbereder dem til å hjelpe pasientene holde deg på sporet. Forberedelse

Kontroller at du har alle de pedagogiske verktøyene du trenger organisert og tilgjengelig, råder kirurgisk sykepleier Sharon Hohler i en artikkel i juli 2004 utgaven av tidsskriftet Nursing. Disse kan omfatte brosjyrer, videoer og faktaark, som er spesielt nyttig i å undervise pasienter som har langvarige tilstander som diabetes at de kan ha til å håndtere på egen hånd, sier Hohler.

Hohler råder også sykepleiere å holde språket og bildene i noe skriftlig materiale enkelt fordi voksne som ikke er ivrige lesere har en tendens til å "lese to klassetrinn under karakteren de ferdig i skolen."
Ferdigheter Acquisition

Velg riktig setting for å lære pasientene nye prosedyrer som de vil snart ha å gjøre selv hjemme, for eksempel insulin injeksjoner, sier Hohler. Introduser deg selv, håndhilse og finne et rolig, privat, godt opplyst sted med komfortable stoler. Når vi samhandler med pasienter, sitte i øyehøyde med dem for å få dem til å føle seg komfortabel.
Timing

Se etter "lærevillig øyeblikk," Hohler sier. Det er best å ikke prøve å opplyse pasienter når de er slitne, i smerte eller distrahert. Når pasienter er nysgjerrig og stille spørsmål, som for eksempel hvorfor de trenger å ta et bestemt medikament eller sender til eller utføre en bestemt prosedyre, det er på tide å gi vesentlig informasjon om emnet. For eksempel, når man diskuterer et medikament, forklare hvorfor det var foreskrevet, doser, hvordan det fungerer, mulige bivirkninger og om lab arbeid må gjøres for å sikre at medisinen er trygt og effektivt.
måle forståelse

Bekreft hvor mye dine pasienter forstår og har lært ved å spørre dem åpne spørsmål eller få dem til å gjenta det du har fortalt dem. Når lærer dem hvordan de skal gjøre noe, må dem gå gjennom prosedyrene du demonstrert til dem. Gjenta nøkkelbegreper flere ganger for å forsterke læring og å formidle ytterligere informasjon i små, lett å absorbere trinn, sier Hohler.
Hva å utelate

Når du 're bestemmer hva du skal diskutere med pasienten, hold deg til det essensielle - den "need to know" heller enn "hyggelig å vite," Jodi Eisenberg er sitert i en 3 februar 2010, artikkel om Helse Leaders Media nettside. Eisenberg er program leder for akkreditering og klinisk samsvar ved Northwestern Memorial Hospital i Chicago.
Familie Deltakelse

Involver familiemedlemmer i undervisningen prosessen, råder Eisenberg. De kan være ansvarlig for å hjelpe pasientene sørge for at de tar sine medisiner eller prosedyrer hjemme på timeplanen og riktig. Og de kan minne pasientene om og forsterke de meldingene du har lært dem.

helse

· Definisjon av menneskelige veksthormoner 
· Effektive måter å Foreldre Barn med Aspergers 
· Reseptfrie prevensjonsmetoder 
· Cellulitt - årsaker og virkning 
· Starte en Assisted Living Facility 
· Hvordan komme gjennom Klonazepam Tilbaketrekking 
· Tegn og symptomer på en Nikotin Allergi 
· Behandling av livmorhalskreft radikulitt 
· Hva er årsakene til lav kalium i blodet? 
· Social Impact of AIDS