Hva er innholdet i en Emergency Cart?

Emergency vognene , også kjent som krasj vognene, finnes i alle sykehus og akuttmottak og inneholder forsyninger og utstyr som trengs for å behandle livstruende situasjoner . Innholdet spenner fra gummihansker og medisiner til defibrillatorer. Funksjon

Funksjonen til en krasj cart er å gi en mobil stasjon innen sykehuset som inneholder alt som trengs for å behandle en livstruende situasjon. Fordelen med mobilitet er at det tillater behandling for å komme til pasienten når det trengs .
Medisinering

Emergency vognene inneholder en rekke medisiner for å behandle et enda bredere utvalg plager. Den øverste skuffen inneholder atropin , adenosin , kalsium , adrenalin og Benadryl , mens den andre skuffen inneholder glukagon , vasopressin , nitroglyserin , dopamin og amiodaron .
Utstyr
< p > i tillegg til narkotika, krasje vognene også inneholde utstyr som kan bli nødvendig i livstruende situasjoner. Toppen av vognen huser en defibrillator , en inntaks-maskin og en oksygen tank mens de lavere skuffene inneholder sprøyter , medisinsk slange og gummihansker .

helse

· Hvordan bli kvitt av sommerfugler som er i magen når du slipp på en Roller Coa…
· Tegn og symptomer på depresjon hos middelaldrende menn 
· Hjem protese liners 
· Over-the-Counter Sinus Medisinering 
· Hvordan Stopp muskelsmerter raskt 
· DEKKER Medicaid tubeligatur Reversering? 
· Best Scar Behandling 
· Hjem Remedy for Dry Mouth 
· Øvelser for Angst Relief 
· Brain Cancer Recovery