Hvordan Kast Tissue under kirurgiske inngrep

Riktig kassering vev under et kirurgisk inngrep er viktig for sikkerheten til de ansatte og pasienten. Tissue anses patologisk avfall og etter sin avgang fra operasjonsstuen det må steriliseres før det kan sendes til en avfallsplass. Det er en betydelig mulighet for overføring av smittsomme sykdommer hvis vevet bare blir kastet i søppel å dekomponere. Du trenger
Bio-fare containere
Bio-fare poser
Goggles
Hansker
Isolation kappe
Sharps container
Vis mer Instruksjoner

1.

Sett på all nødvendig PPE (personlig verneutstyr), som hansker, vernebriller og en isolert kappe. Beskytt deg mot mulig tilbake splash fra patologisk avfall.
2

Fjern vev fra metall kokekar at de ble plassert innenfor under operasjonen. Hell all væske og vev direkte inn i bio-fare flytende container og forsegle det sikkert.
3

Fjern forurenset gasbind brukes under operasjonen og plassere den innenfor bio-fare poser. Fjern den beskyttende selvklebende stripen tette beholdere.
4

Plasser alle skalpell kniver som brukes i kirurgi for å fjerne vev og eventuelle nåler i en beholder for skarpe gjenstander.
5

Send alle bio hazard containere og poser til sterilisering avdeling i sykehuset for å være enten forbrennes eller auto-claved. USA varierer på forskrift om disponering av patologisk avfall.

helse

· Forslag til kosthold og ernæring Intake For autistiske barn 
· Hvordan trene med en Vann egnethet rutine 
· Hva gjør Flytende Vitaminer Standout fra andre typer vitaminer? 
· Hvordan gjenkjenne symptomer på tynntarmen Svulster 
· Nouvelle Clinique Ferrire 
· Hvordan Diet Carb brukes som drivstoff for kroppen 
· Natural Tarmgass Relief 
· Effekter av regelmessig alkoholforbruk på Adolescent Body 
· Slik unngår du at Anafylaksi 
· Slik unngår du at hypopituitarism