Om Resident Care Attendants

Arbeide som en døgninstitusjon personalet i en gruppe hjem kan være givende, men det er utfordrende og ikke for alle. Du bør vite om de potensielle fordeler og problemer. Time Frame

Hver skiftet er annerledes. Hvis du jobber i am skift, vil du ofte komme inn rundt 7 og prep for dagen, som regel før beboerne får opp. Skiftet morgen slutter rundt 3 til 15:30 Du forventes å ha alt i orden, papirarbeidet gjort og i stand til å gi en verbal skift rapport til innkommende ansatte.
Typer

innkommende ansatte er referert til som ettermiddag personalet. Dette skiftet starter rundt 15:00 til 11 eller 23:30 Dette er "underholdning shift", der medarbeidere er ansvarlig for å holde beboerne er involvert i aktiviteter. Den natten ansattes hovedoppgaver er å sikre sikkerhet og komplett nødvendige papirene.
Expert Insight

Residential omsorg ansatte må være på tå hev hele tiden. Du kan se ut som du leser en bok, matlaging eller skrive en behandling plan, men hele tiden ørene må være åpne for hva som skjer og hvor alle er. Du har en mental sjekk av hva som skjer i gjennomsnitt hvert 15. minutt. Dette kan bli referert til som CVO sjekker, eller konstant visuell observasjon sjekker. Du må vite hvilke beboere til å følge etter de tar sine medisiner, som de kan spytte dem ut, eller å vite hvem du skal holde orden på, som de kanskje liker å snike seg ut etter curfew.Being medfølende, empatisk, forståelse, ikke-dømmende og observant er viktige egenskaper. Å kunne bryte ned en oppgave i enkle termer, slik at beboerne kan forstå dem, er også viktig. På institusjon, er du arbeider med ulike fungerende nivåer, ulike diagnoser, ulik historie, behov og evner. Så å være i stand til å forstå og planlegge med alle disse forskjellene i tankene er key.If du kan imøtekomme alle behovene til beboerne og kolleger, vil jobben være lett å vedlikeholde og de ansatte vil bli husket år senere.

Advarsel

Risks som du tar når du arbeider i et boligområde anlegg av enhver alder eller skriv: en

sykdom. Det er ikke uvanlig å komme i kontakt med beboere som har en rekke smittsomme sykdommer, inkludert AIDS, HIV, hepatitt og tuberkulose. Ved hjelp av riktig smittevern for å begrense muligheten for at å bli syk er avgjørende. Du kan aldri eliminere sjansene, men du kan i stor grad begrense dem.

Fysiske angrep. Spesielt hvis du arbeider med ungdom eller narkomane, er det nødvendig å få verbal og fysisk de opptrapping trening. Hvis du ikke gjør det, vil du ikke bare være å sette av beboerne, er du setter deg selv og medarbeidere i faresonen hvis du noen gang angrepet.

Overarbeid. Ofte folk komme inn i dette feltet uten å vite hva de får inn, og stresset tar en toll. Dette feltet bruker mye 20something mennesker og den største mengden av utrykninger er i helgen, spesielt lørdag morgen skifter. Det fører til mye overtid for andre.

Alkoholisme. Det er vanlig i dette feltet. Så er medisiner for å holde deg oppe og våken, slik at du kan arbeide flere timer
Fordeler

Jobben har sin andel av perks:.

Psykiske dager. Dette er det eneste feltet der tar disse breathers eller "faste feriedager" er tillatt. Det er ikke bare akseptabelt, det er forventet.

Noen nedetid, men bare hvis du er organisert. Hvis du jobber overnattinger, kan du lese, se filmer og gjøre hva hobby du kan bære i en ryggsekk, så lenge du holder orden på beboerne, du er ikke sover, og papirene er gjort. Også, hvis du jobber om ettermiddagen, kan du ta med filmer i for beboerne og gjøre morsomme ting, blant annet utflukter.
P Det er nesten alltid jobb på dette feltet. Selv om et område stenger ned, er det vanligvis mer ikke så langt unna.

helse

· Hvordan kan lite karbohydrater dietter hjelpe deg å miste vekt og få sunne 
· Hvordan Kill Poison Ivy Weeds 
· Hva er fordelene med Ribose? 
· Mat for flytende dietter 
· Prostatakjertelen Disease Prevention 
· Grunnleggende informasjon om Kloning 
· Hvordan Reset en Taylor Scale 
· Kvalifiserer Degenerative Disc Disease Som en funksjonshemming? 
· Psykologiske effekter av Cosmetic Surgery 
· Etikk og behandling for ufrivillig barnløshet