Hvordan kjøpe Medicare Del B

Medicare Del B (også kjent som Medicare medisinsk forsikring) dekker medisinsk nødvendige tjenester, inkludert legebesøk og tjenester, poliklinisk behandling og andre medisinske tjenester og forsyninger. Dette er forskjellig fra del A som dekker innleggelse og innleggelse omsorg. Del B dekker ikke ting som kosmetisk kirurgi som ikke er medisinsk nødvendigheter. Det er en premie for del B og folk flest betale ca $ 97 (i 2009). Premien er høyere for de med høyere inntekter. Instruksjoner
en

Finn ut om du er kvalifisert. Bruk valgbarhet verktøy i Referanser å sjekke om du kvalifiserer for Medicare Part B. Hvis du og din ektefelle jobbet i Medicare-kvalifiserende arbeid i minst 10 år, og du er 65 år eller eldre, er du vanligvis kvalifisert. Hvis du ikke er 65 år og har en funksjonshemning eller end-state nyresykdom, er du også kvalifisert.
2 p Hvis du ikke er registrert i Medicare, gjelder for både Plan A og Plan B.

3 p Hvis du allerede er godkjent for A, er det enklest å melde i del B på samme tid du registrerer deg for del A. Hvis du ikke gjør dette, kan du melde i løpet av generell innmelding periode, mellom 1. januar og 31. mars hvert år. Dekningen vil starte den 1. juli samme år. Hvis du er kvalifisert for Medicare Part B og unnlater å melde, vil du betale 10 prosent høyere premie som en straff for hver 12-måneders periode som du var kvalifisert, men ikke klarte å registrere.
4

Meld deg på for del B på ditt lokale trygdekontor eller med din lokale Railway Retirement Board (RRB), hvis du mottar rrb fordeler. Du kan ringe ditt lokale RRB på 1-877-772-5772. Se valgbarhet lenke i Referanser for påmelding er spesifikk for din egen region.

helse

· Hva er effekten av svette Ved huden din? 
· Hjem Rettsmidler for Back Ache 
· Hva kan skade Gulv 
· Enablex Side Effects 
· Grunner sikkerhet på arbeidsplassen er viktig 
· Måter å hindre HIV 
· Hvordan bli kvitt hevelse forårsaket av Tannverk 
· Forskjellen mellom Colon Cleanser & Vanndrivende 
· De beste high-tech verden over for hårtransplantasjon I Mexico 
· Hva er Aseptisk osteonekrose?