Enablex Side Effects

Enablex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle overaktiv blære eller urininkontinens hos personer som opplever urinlekkasje, en hyppig behov for å urinere eller et presserende behov for å urinere. Det fungerer ved avslappende blæren muskler, noe som kan redusere følelsen av å måtte urinere. Det er tatt en gang om dagen, og det er best å ta den på samme tid hver dag. Brukere vanligvis begynne å merke en forbedring i sine symptomer på mindre enn to uker. På grunn av hvordan Enablex påvirker kroppen, bør kvinner som ammer eller er gravid og folk med mage-og tarmproblemer, leverproblemer og trangvinkelglaukom ikke ta den. I tillegg, fordi Enablex kan forstyrre hvordan noen medisiner fungerer, er det viktig å fortelle legen og apoteket om eventuelle andre medisiner du kan ta. Urin symptomer

En manglende evne til å urinere eller ikke har en trang til å urinere er tegn på en potensiell komplikasjon. Hvis du oppdager denne bivirkningen eller har blodig eller skyet urin eller smerte eller en brennende følelse mens urinering etter begynner å ta Enablex, slutte å ta det og rapportere det til legen din umiddelbart.
Nevrologiske symptomer

tåkesyn og svimmelhet er kjente bivirkninger av Enablex, men de er ingen grunn til bekymring. Men hvis du har hallusinasjoner, begynner å bli forvirret eller har alvorlige eller uvanlige hodepine, bør du rapportere det til legen din.
Bilder Influensalignende symptomer

Influensalignende symptomer kan være en bivirkning av Enablex, og de er vanligvis ikke alvorlig. Men hvis du har en vedvarende feber eller frysninger det kan tyde på en potensiell komplikasjon og må rapporteres til legen din.
Gastrointestinale symptomer

Noen mennesker tar Enablex vil begynner å oppleve diaré eller forstoppelse, kvalme eller mage smerte som følge av medisinen. Disse bivirkningene er ingen grunn til bekymring.
Andre alvorlige bivirkninger

Hjerte hjertebank eller uregelmessig hjerterytme, ryggsmerter eller smerter i nærheten av eller under brystkasse mens du tar Enablex alt kan være et tegn på en mer alvorlig problem som har utviklet seg som et resultat av å ta medisinen. Noen av disse symptomene bør rapporteres til legen din.

helse

· Hvordan kontrollere isolert systolisk hypertensjon 
· Hva er årsakene til Leddgiktssmerter Flare-ups? 
· Agurker 
· Hvordan Reverse Kyphosis 
· Alt du trenger å vite om Bunions 
· Hva å gjøre med gamle briller 
· Dokumentasjon i Physical Therapy 
· Den nålestikk Safety & Prevention Act 
· Diabete årsaker og behandling Med Easy Way 
· Stadier av behandling for malignt melanom