Hva er en QMB Medicaid kort?

The kvalifisert Medicare Betalingsmottakers (QMB) program bidrar til å oppveie de stigende kostnadene til helsetjenester for eldre innrullert i Medicare. Den QMB Medicaid kortet er det samme som en vanlig Medicaid-kort, og kan kombineres med Medicare å gi helsehjelp på nesten uten ekstra kostnad. Historie

QMB Programmet ble skapt av den amerikanske kongressen i 1988 for å bistå individer på Medicare som også kan kvalifisere for Medicaid. I motsetning til Medicare, er QMB administreres av staten der en person liv.
QMB Program Oversikt

Programmet betaler Medicare premie (for deler A og B) som er normalt trukket fra en persons sosiale sikkerhetskontrollen, samt eventuelle copayments. Det vanligvis ikke gir resept dekning fordi det er nå håndtert gjennom Medicare Part D plan.
Hvordan søke

Enhver person som mottar Medicare del A & B kan søke om QMB Medicaid kortet gjennom hans statens Medicaid kontor. Personen må oppfylle visse inntekter kvalifikasjonskrav.
Hvordan bruke Medicaid kort

Når en persons søknaden er godkjent, vil hun få en Medicaid-kort i posten. Begunstigede bør holde kortet med dem hele tiden, og de må presentere kortet sammen med sine Medicare-kort når de ser en lege.
Hvordan QMB Program anlegg

landene vil begynne å betale Medicare premie automatisk innen et par måneder, og begunstigede vil bli refundert for premiene de har betalt ut av deres sosiale sikkerhetskontroller i denne perioden. Helsepersonell vil regningen Medicaid for den delen det er normalt ansvarlig for å betale.

helse

· Slik unngår du at Achondroplasia 
· 10 Regler for Fast Fat Loss: En enkel og effektiv måte å redusere fett og vekt…
· Hvordan velge Anti Fungal kremer 
· Menopause symptomer og behandling 
· Digital X - Rays & Graviditet 
· Relief For Your kroniske ryggsmerter 
· Hvordan behandle sosiopatisk Behavior 
· Hva du skal gjøre mens på funksjonshemming? 
· Hvordan lage en Castor Oil Pack eller Komprimer 
· Den beste kur for menn urininkontinens