Retningslinjer for å kvalifisere for Medicaid

Hvis din medisinske regninger er for høye og privat forsikring er for dyrt, kan Medicaid være et alternativ for deg å vurdere. Medicaid er en føderal velferdsprogram som gir medisinsk hjelp til kvalifiserte lav inntekt enkeltpersoner. Personer som bruker Medicaid er vanligvis ansvarlig for en egenandel gebyr, men er kostnadene ved de medisinske prosedyrer som omfattes av programmet. Statsborgerskap Krav

Alle individer som søker om Medicaid må enten være en amerikansk statsborger eller en kvalifisert fremmed. Videre har hver stat sitt eget statsborgerskap krav. Når du søker om Medicaid, må du søke gjennom staten for bosted din.
Inntekt Krav

De spesifikke krav til inntekt for Medicaid varierer avhengig av staten for bosted din , men for å være kvalifisert for Medicaid, må kandidatene være i stand til å vise økonomisk motgang. Det er flere generelle kvalifikasjonskrav grupper dekkes Medicaid, inkludert personer i alderen 6 til 19 med en familie inntekt under fattigdomsgrensen, gravide kvinner, barn under 6 år med en familie inntekt under fattigdomsgrensen, og enkeltpersoner som mottar Supplemental Security inntekt.

Disability Krav

funksjonshemmede personer kan være kvalifisert for Medicaid, avhengig av omfanget og karakteren av sin funksjonshemming. For å være kvalifisert på grunn av nedsatt funksjonsevne, bør kandidatene være juridisk blind med en visjon mindre enn 20/200, eller har en alvorlig fysisk eller psykisk tilstand som har vart eller forventes å vare lenger enn 12 måneder. I noen tilfeller kan Medicaid akseptere personer over 65 år som ikke kvalifiserer for Medicare.

helse

· Funksjoner av vitaminer i kroppen 
· Kronisk migrene Symptomer 
· Hva er hjerte hjertebank? 
· Hvordan rense Blood 
· Hvordan gi en svensk massasje Body Assessment 
· Hvordan Approach samtale med Confidence - 10 Conversation Tips 
· Virkningene av Kinin sulfat 
· Bakterielle hudinfeksjoner 
· Homeopatisk behandling for Lyme Disease 
· Cromolyn Sodium Side Effects