Alder og Inntekt Krav til Medicaid i Tennessee

Medicaid er en føderal-statlig program som gir helse dekning til lav inntekt enkeltpersoner og familier som mangler tilgang til rimelige helse-omsorg forsikring. Tennessee Medicaid-programmet kalles TennCare. Tennessee setter standarder for valgbarhet, som fastsettes for enkeltpersoner og familier av staten Department of Human Services og dens lokale kontorer. Voksne

Enkeltpersoner alder 18-65 kvalifisere for Medicaid hvis deres månedlige husholdningsinntekt oppfyller grensene satt av staten og deres ressurser (dvs. penger på sparekonto) er under en viss terskel beløp. Som i 2010, grensene er: personer med månedlig inntekt på $ 1288 eller mindre, $ 1658 eller mindre for en to-person husholdning, eller $ 1972 eller mindre for en tre-person husholdning, og $ 2240 eller mindre for en fire-person husholdning. Ressursen grensen er $ 2000, uavhengig av husholdningens størrelse.
Gravide

Gravide som ikke kvalifiserer for andre Medicaid inntekt og ressurs-limit kategoriene, men mangler tilgang til private helse-omsorg dekning kan kvalifisere for Medicaid dersom de oppfyller inntekts-og ressurs grenser, uavhengig av alder. Månedlig husholdningsinntekt og ressurs grenser for gravide kvinner er de samme som for Medicaid-kvalifiserte voksne.
Barn

Staten klassifiserer som medisinsk trengende enkelte barn opp til 21 år, gravide kvinner og barn 18 og yngre. Krav til inntekt for denne gruppen må ikke være mer enn $ 241 i måneden for en familie på en eller $ 325 i måneden for en familie på fire. Ressurs grenser skal ikke overstige $ 1000 for en person eller $ 2000 for to personer i en husholdning.
Nyfødte

Babyer født til Medicaid-kvalifiserte kvinner blir automatisk kvalifisert for Medicaid fordelene ved fødselen. Valgbarhet for babyer har ingen inntekt eller ressursbehov.
Pensjonister og funksjonshemmede

Pensjonist og funksjonshemmede (og blind) med inntekt grensene for $ 674 per måned for en husholdning med ett eller $ 1011 per måned for en husholdning med to møtes inntekten kravet for Medicaid. Staten krever disse personene opprettholde ressursene mindre enn $ 2000 for en enkelt-person husholdning og $ 3000 for en to-person husholdning.
Kvinner med brystkreft og livmorhalskreft

Kvinner under 65 diagnostisert med brystkreft eller livmorhalskreft som ikke har helse-omsorg forsikring eller har forsikring som dekker ikke behandling for disse sykdommene kvalifisere for Medicaid. Å møte inntekt retningslinjer, må husholdningsinntekt ikke overstige 250 prosent av den føderale fattigdomsgrensen. Per 2009-2010, kan månedlig inntekt ikke overstiger $ 2429 for en familie på to eller $ 3675 for en familie på fire. Staten pålegger ikke ressurs grenser for denne populasjonen.

helse

· Trinn for å sjekke for Breast Cancer 
· Kan Adrenal Cancer bli kurert? 
· Slik tester for H. pylori Antistoff 
· Hva er nevroendokrine Karsinoide tumorer? 
· Hvilke typer Closed Cell Rigid Isolasjon er vanntette? 
· Hvordan spise mer mineraler Daily
· Hvordan få Ear stifting Akupunktur for Vekttap 
· Mørk Circle rettsmidler og Under Eye Circles Treatment 
· Tenåringer og krasje dietter 
· Hvordan ta vare på Composite Skallfasetter