Texas Tilbring-krav til Medicaid

Tradisjonell Medicaid programmer i Texas har inntekt og kapitalforvaltning grenser som noen i en overbygd gruppe ikke må overstige for å kvalifisere for programmet. Men det er flere programmer for dem som overskrider disse grensene, men har spesielle omstendigheter. I dette tilfellet har medisinsk trengende programmet er etablert for å hjelpe dem som ikke kvalifiserer for tradisjonelle Medicaid, men som fortsatt trenger medisinsk økonomisk bistand. Dekket Grupper

Mens tradisjonelle Medicaid i Texas dekker flere grupper, gravide og familier med barn kan kvalifisere for medisinsk trengende programmet hvis de ikke kvalifiserer for tradisjonelle Medicaid. Ifølge Kaiser Kommisjonen Medicaid og uforsikrede, har Texas den eneste medisinsk trengende program i nasjonen som ikke dekker de eldre og funksjonshemmede.
Inntekt grenser

Tradisjonell Medicaid i Texas har inntektsrammer for det meste dekket grupper, inkludert gravide kvinner og familier med barn. For å kvalifisere for medisinsk trengende program, ville disse gruppene trenger å overgå disse pålagte inntekt grensene for Medicaid og Temporary Assistance for trengende familier programmer. Disse grensene er inntekt under 185 prosent av den føderale fattigdomsgrensen for gravide og barn opp til 12 måneders alder, 133 prosent av fattigdomsgrensen for barn 12 måneder til 6 år og 100 prosent av fattigdomsgrensen for barn 6 til 19.
bilder Høye medisinske utgifter

Disse gruppene må ha medisinske utgifter høye nok til at det "tilbringer down" ekstra inntekter som diskvalifisert dem for tradisjonell Medicaid til under 133 prosent av fattigdomsgrensen. De som faller inn under denne kategorien har fortsatt en medisinsk og økonomisk behov for rimelig helseforsikring og kan kvalifisere for medisinsk trengende program for å få hjelp for disse utgiftene.

helse

· Herpes Symptomer på munnen 
· Om Hjelpemiddelsentralen & TTY Telefoner for the Deaf 
· Inflammatorisk Breast Cancer Diagnose 
· Medicare Forskrift for holdbar medisinsk utstyr 
· Hva er behandlingen for ungdom med stoffmisbruk? 
· Hvordan lage din egen Tørket Herb Infusion & Eteriske oljer 
· Felles graviditet Tegn 
· Hvordan lage Horehound Candy for Congestion 
· Ressurser For The Drug Treatment 
· Virkningene av alkohol forgiftning