Hva er Forpliktelser Medisinsk koding?

Coding er den medisinske virksomheten praksis for å matche den kliniske dokumentasjonen i en pasientjournal til numeriske og alfanumeriske koder for refusjon av tjenester. Medisinsk programmerere håndtere konfidensiell pasientinformasjon og kan være ansvarlig for brudd på denne informasjonen. Forstå Forpliktelser

Medisinsk programmerere er ansvarlig, eller juridisk ansvarlig, for den konfidensielle pasientopplysninger som de jobber. Selv om medisinske programmerere ikke jobber direkte med pasientbehandling, gir de tjenester som påvirker pasientens informasjon.
Feil kode Assignment

programmerere er ansvarlig for alle koder sendt til fakturering , selv om de er feil. I de fleste tilfeller feil kode oppdrag fører benektet påstandene. Men det foreligger forhold for programmerere å bli tiltalt for bedrageri.
Feil Refusjon

I noen tilfeller kan feil kode oppdrag resultere i økt refusjon. Sende falske fakturering påstander kan bli sett på som en kriminell handling og straffes etter loven.
Privacy

En pasients helseinformasjon er privat og beskyttet mot å bli delt på en uautorisert måte. En medisinsk koder som aksjer eller utilsiktet utgivelser pasientinformasjon kan medføre sivile straffer på $ 100 eller mer for hver forekomst eller strafferettslige sanksjoner, herunder fengselsstraff.
Security
p Det er coder ansvar å sikre elektronisk pasientinformasjon fra de pasientene som de arbeider. Den økte bruken av bærbare datamaskiner som inneholder pasientens medisinske opplysninger og potensialet for tyveri opprette ansvar problemer.

helse

· Helse og velvære på arbeidsplassen 
· Homeopatisk hjelp for tungpustethet 
· Hva er viral meningitt? 
· Hvordan behandle Scleroma 
· Hvordan diagnostisere Jock Itch 
· Crazy måter å brenne Off The Bulge 
· Hva er KetoSystem Diet? 
· Naturlig rettsmidler for Kjønnsvorter, årsaker, symptomer og botemidler 
· KAB Dental Forbruksartikler - Dental utstyr og Salg Lab Utstyr 
· Mer Omsorg And Living behandling for kvinner