Medisinsk koding Fakta

Medisinsk koding er viktig i sykehus, legekontor og andre fasiliteter for å relatere informasjon til forsikringsselskaper om prosedyrer en pasient mottar og de medisinske grunner for behandling. The Health Insurance Mobilitet og Accountability Act of 1996 (HIPAA) fastsetter standarder for medisinsk koding. Noen medisinske offiserer gi opplæring i medisinsk koding, men de fleste medisinske programmerere motta en knytte grad fra et akkreditert høyskole etterfulgt av en sertifisering. Terminologi

Medisinsk terminologi er en viktig del av medisinsk koding. En medisinsk koder er nødvendig å ha kunnskap om medisinsk terminologi, slik som betegnelsen "fremre", som er definert som foran, i forbindelse med diagrammer til koden. Et annet eksempel på medisinsk terminologi omfatter betegnelsen "radius", eller underarm. Medisinsk terminologi kan en koder til å bestemme hvilke prosedyrer ble utført og hvilke diagnose betegner medisinsk nødvendighet.
Prosedyre Codes

Leger og medisinske medarbeidere utføre prosedyrer på pasienter. The American Medical Association (AMA) har en standard for fakturering prosedyrene utføres ved hjelp av Current Prosessuelle Terminologi (CPT) manualen. Medisinsk koding består av matchende prosedyrene utført med de fem siffer CPT koder. Flere prosedyrer kan være oppført på en skademelding, men hver må være datert til å indikere når det faktisk ble utført.

Diagnosekoder

International Classification of Diseases (ICD)-koden er brukt i forbindelse med CPT-koder til relé for faktureringsformål diagnosen, eller symptom, brukt til å betegne medisinsk nødvendighet for prosedyrene. Diagnosekoder kan brukes flere ganger, og matchet med flere prosedyrekoder på en skademelding. De består av tre tall, og kan bli etterfulgt av opptil to desimaler. Et eksempel på en ICD-koden er 320, som representerer bakteriell hjernehinnebetennelse.
Nonmedical Codes

The Health Care Common Procedure System (HCPCS) er et system som brukes til å kode nonmedical tjenester og forsyninger. The Centers for Medicare og Medicaid Services (CMS) gir dette kodesystem. Orthotics eller rullestol er eksempler på elementer under denne koding.
Hjelp Modifiers

Medisinsk koding krever bruk av modifikatorer i noen tilfeller. Forsikringsselskaper bruker modifikatorer å få mer presis informasjon om en prosedyre utføres. For eksempel, hvis en pasient har en X-ray gjort på hans venstre håndledd, er en "LT" lagt ved siden av prosedyren kode for å representere igjen.

helse

· Utflod utflod lukter så ille, hvordan du behandler den 
· High Blood Pressure & Magnetic Healing 
· Slik Cure utvidelse av menns bryst 
· Hva er årsakene til Gynekomasti? 
· Metoder for å fjerne vorter 
· Hvordan Feel Full på Weight Watchers 
· Stråling for Brain Cancer 
· Den beste behandling eller kur for diabetes 
· Blackhead Ekstraksjon 
· Foreldre Guide til Trampoline Sikkerhet