Hvordan lære ICD9 Codes

The International Classification of Diseases (ICD-9) er et kodesystem som leger og sykehus tildele når diagnostisere pasienter. ICD-9 kodene kombineres med Current Prosessuelle Terminologi (CPT) koder på en skademelding og fakturert til en helse forsikringsselskap for refusjon. Besitter sterke koding ferdigheter vil tillate deg å jobbe i helsevesenet feltet i en rekke disipliner. Den beste måten å lære koding er å ta klasser, studere bøker eller arbeid i en medisinsk kontor. Instruksjoner
en

Arbeid i et legekontor eller et sykehus for hands-on erfaring. En medisinsk kontor eller sykehus vil utsette deg for en rekke forskjellige sykdommer og tilstander som krever koding. Se etter stillinger som arbeider som assistent for en kontorsjef, som vil kreve dataregistrering, arkivering og fakturering.
2

medisinsk fakturering /koding klasser på nettet eller på en lokal akkreditert høyskole. Klassene er en flott måte å lære det grunnleggende, noe som gjør ICD-9 koder enklere å forstå. Klassene vil starte med medisinsk terminologi, anatomi og fysiologi, og vil flytte opp til sykdommer og tilstander.
3

Bli sertifisert i medisinsk fakturering og koding. The American Medical Association (AMA) godkjenner disse programmene. Tenk grunnleggende koding sertifiseringer, for eksempel sertifisert koding spesialist (CCS) eller sertifisert profesjonell koder (CPC), for å lære det grunnleggende om ICD-9 koding.
4

Kjøp ICD-9 koding bøker for å lære grunnleggende. Se etter dagens versjoner godkjent av AMA på medisinske bokhandlere. Disse bøkene er svært detaljerte og dekker all sykdom, tilstand og sykdom legekontor og sykehus bruker.

helse

· Symptomer på anemi hos voksne 
· Plasmodium Vivax Life Cycle 
· Hvordan endre en funksjonshemmet person bleie 
· Hvordan identifisere årsakene til rakitt 
· Lung Cancer forårsaket av sigaretter 
· Hvordan får jeg min tennene hvite Med Børsting? 
· Vanlige årsaker til høyt blodtrykk 
· Hva er årsaken til Luktfri Smoke? 
· Hvordan kan Aggressiv kjøring Endanger deg? 
· Improve Your Health Før aldring eksterne og interne