Koding Tips for ICD-9 Indeks

The International Classification of Diseases Revision 9 (vanligvis forkortet til ICD-9) ble utviklet for å standardisere fakturering i helsesektoren. Mens kodesystem har hatt noen små suksess på å hindre fakturering svindel og avfall, har det også lagt et lag av kompleksitet til medisinske påstander behandling. Med de riktige tips, kan en medisinsk koding spesialist eliminere mange av feilene som fører til forsinket behandling eller manglende evne til å behandle et krav. Forstå Diagnose

I en uformell skanning av den medisinske posten, kan det være lett å forveksle medisinske historie og diagnose. Sørg for at du sjekker sammenheng med diagnose for å fastslå om det er en støtte diagnose, eller rett og slett en del av medisinsk historie. I tillegg, når flere diagnoser er oppført, sørg for at du prioritere dem etter medisinsk relevans. Unnlate å møte disse forholdene kan føre til å være underbetalt, eller lage udokumenterte diagnoser som ikke vil bli betalt.
Ved hjelp av standardiserte Forkortelser

Vær forsiktig med å bruke forkortelser som ikke er på en innretning bestemt liste. I mange disipliner, for eksempel ophthalmics, det er flere forkortelser som det samme settet av bokstaver kan stå for drastisk varierende forhold. NV, for eksempel, kan stå for neovaskularisering eller nærsyn, avhengig av sammenhengen. Denne forvirringen kan lage diagnoser uten dokumentasjon, som fører til fakturering feil som resulterer i nektet betaling for tjenester eller varer.
Være oppmerksom på tidspunktet

Være på vakt til tid og dato på en gitt medisinsk møte. Når en pasient mottar tjenester som dekker perioden inkludert midnatt, leger eller sykepleiere noen ganger unnlater å opprette en ny dato for tjenesten. Også sørge for å sende bare én lading for en 24-timers periode når flere leger er involvert i behandling for denne perioden.

Vender disse kan føre til mangler en kostnad eller sender flere Billings. Flere billings vil resultere i krav avvisning.
Gi riktig dokumentasjon

For en pasient møte, er flere diagnoser ofte sitert for et enkelt besøk. Kontroller at pasientens tilstand og den aktuelle behandling er tatt i betraktning ved valg fakturering koder. Hvis en tilstand er stabil for at fakturering periode, eller ikke krever behandling, vil du ikke kunne dokumentere tilstrekkelig grunn til å rettferdiggjøre fakturering. Hvis du har en medisinsk kode som er behandlet, bør du sitere all relevant informasjon for å støtte diagnosen.
Sende krav straks

Alle medisinske forsikringsselskaper har strenge begrensninger på når de vil godta innlevering av krav. For de fleste, er den tidsperiode så kort som en måned eller to. Mens Medicare utvider dette til så mye som seks måneder, ikke denne grensen ikke tillate for mange fakturering feil eller resubmissions. Unnlatelse av å sende inn krav i tide er en av de mest kostbare feil en Biller kan gjøre og utgjør det største tapet for de fleste klinikker.

helse

· Forskjellen mellom Bunions og plantar vorter 
· Hva er kirurgisk Staples? 
· Hvordan bli tynn som Kate Moss 
· Hvordan å miste vekt med Cookies 
· Migrene de forskjellige typene 
· Hvordan kjøpe Dental gull i Los Angeles 
· Hvordan Diet naturlig ved å spise frukt og grønnsaker 
· Metoder for Kontraktur Ledelse i sykehjem 
· Er Teeth Whitening et godt valg for din situasjon? 
· Slik optimalisere Meal Replacement