Slik unngår feil ved medisinering i en Evidence Based Practice

En evidensbasert praksis er en medisinsk praksis som er dedikert til å identifisere, implementere og kritisk vurdere medisinske behandlinger basert på vitenskapelige bevis, klinisk kunnskap og resonnement. Selv om evidensbasert praksis er ikke mer utsatt for feil ved medisinering enn andre typer praksis, når feil ved medisinering gjør skje, kan de føre til alvorlig sykdom. Bruk en veldokumentert kvalitets-forbedring prosess for å hindre feilmedisinering uavhengig av klinisk setting. Du trenger
Computer
Datastyrt lege bestilling programvare
regneark
Blyant eller penn
Vis flere instruksjoner
en

Lag en feilfri sporing loggen med et regneark og en penn eller blyant. Registrere alle feil du oppdager. Feilene kan inkludere, men er ikke begrenset til, administrasjon av medisiner feil, feil dose administrering, administrering av et medikament som pasienten er allergisk, og en dose ble. Ifølge en studie med tittelen "Strategier for å redusere feilmedisinering Med referanse til eldre voksne" utført av Hodgkinson, Koch, og Nay i 2005, de mest vanlige feil ved medisinering er feil av unnlatelse. Et eksempel på en feil av unnlatelse er sykepleier unnlater å administrere en dose når en dose er nødvendig.
2

Consult loggen for å finne ut hvilke feil som blir gjort i praksis, av hvem, og når . Denne kunnskapen bør informere den måten som din generelle feil-reduserende strategi er implementert. For eksempel, hvis de vanligste feilene involvere sykepleiere unnlater å administrere en dose, kan en del av strategien innebærer å spørre en annen sykepleier til å jobbe med sykepleier tilbøyelige til å gjøre feil før han eller hun gjør færre feil.

3

Identifisere best mulig tilnærming for å redusere feil ved medisinering. I en evidensbasert praksis, vil leger, sykepleiere og ansatte allerede være komfortable rådgivning vitenskapelige studier. Bruk denne fordelen til å finne ut hvilke strategier som er mest effektive. Strategier kan omfatte implementere en datastyrt lege for oppføring system. Denne løsningen gjør det mulig for en lege å angi medisinering ordre til en datamaskin i stedet for å skrive dem. En annen strategi er å forbedre kommunikasjon teknikker blant leger, støtteapparat og sykepleiere. En annen er å gjennomføre sengepost-basert klinisk farmasi, som lar pasienter å få sine medisiner direkte fra avdelingen der de får behandling.
4

Implementere den mest effektive eller strategier. Ifølge en studie på medisiner error-reduserende strategier i en pediatrisk klinikk som dukket opp i det medisinske tidsskriftet "Pediatrics" i 2003, bedre kommunikasjon mellom leger og sykepleiere var den mest effektive taktikken, etterfulgt av implementering ward-baserte kliniske farmasøyter og deretter distribuere datastyrte lege for oppføring.
5

Opprettholde loggen og fortsette å overvåke hyppigheten av feil. Etter en eller flere strategier har blitt gjennomført, vurdere antall feil som oppstår. Hvis frekvensen av feil dråper, søke etter måter å forbedre de strategier som er iverksatt slik at den kan falle ytterligere. Hvis frekvensen av feil ikke slippe, vurdere å implementere nye strategier, i henhold til tilgjengelig dokumentasjon.

helse

· Hva er de beste Kratom Products 
· Arteriell stivhet, arterie blokkering og hjerneslag: 3 fakta du trenger å vite 
· Det er generell anestesi Eller Min flukt Instinct 
· Effekter av Beryl 
· Hvor lenge vil hodelus leve i en seng uten menneskelig kontakt ? 
· Hormon behandling for Migrene 
· Si farvel til Acne 
· Årsak til klinisk depresjon 
· Om Muscle Kosttilskudd 
· Nyrestein symptomer hos kvinner