Om Medicare Fordeler for funksjonshemmede

Medicare er landets helse-omsorg plan som er betalt av arbeidsgiveravgift fra den yrkesaktive befolkningen. I praksis, er premiene forhåndsbetalt mens du arbeider. Pensjonister over 65 mottar Medicare, samt noen borgere med nedsatt funksjonsevne. Medicare er delt inn i fire deler som dekker sykehusinnleggelse, lege omsorg, resepter og generell helse. Det er en rekke kriterier som må oppfylles for funksjonshemmede trygdede å være kvalifisert for Medicare fordeler. Valgbarhet

Folk har rett til gratis Medicare fordeler som er under 65 år må dokumentere at de oppfyller visse kriterier. De som har fått Social Security funksjonshemming i minst 24 måneder er kvalifisert for Medicare. Andre vurderes for gratis fordeler inkluderer jernbane pensjonister, de med Lou Gehrig sykdom og de med permanent nyresvikt. Enker og barn av statsansatte som har betalt inn i systemet kan kvalifisere for ytelser.
Premie

Medicare Del B, programmet som dekker legens tjenester, polikliniske tjenester, hjemmehjelp og fysioterapi, er tilgjengelig for alle kvalifisert for Medicare del A, sykehuset dekning. Nesten 95 prosent av Medicare mottakere betale et gjennomsnitt på 25 prosent av premien for del B dekning. De med høyere inntekter kan betale opp til 80 prosent av premium pris. Standarden premie for de med inntekt under $ 85 000 per år er $ 96,40 i måneden for del B dekning.
Financial Aid

Økonomisk bistand er tilgjengelig for Medicare- berettigede mottakere med eller uten en funksjonshemming som ikke har råd til premiene for Medicare Del B eller for reseptbelagte dekning tilbys under del D. De med en begrenset inntekt som ikke kan møte de månedlige premiene må ikke ha mer enn $ 4000 i besparelser eller andre investeringsfond for å kvalifisere for hjelp. Sjekk med Centers for Medicare og Medicaid Services for mer informasjon og for å søke om hjelp.
Påmelding

Du kan melde deg på Medicare så snart du blir kvalifisert. På den tiden, vil du bli gitt muligheten til å melde deg på Medicare Del B. Det er en åpen påmelding periode hvert år fra 1. januar til 31. mars og i denne tiden du kan registrere deg for ytterligere dekning eller gjøre endringer i politikken. Endringene trer i kraft den 1. juli samme år. Gå til Medicare nettsiden for utfylling av skjemaer, eller ring (800) 772-7213 for å få dem sendt til deg. En linje for hørselshemmede er tilgjengelig på (800) 325-0776.
Mer hjelp
p Det er ekstra hjelp for mange mennesker som blir ufør og må vente to år for Medicare fordeler å sparke i. Sjekk med ditt sosiale tjenester kontoret for å se om du er kvalifisert for Medicaid, et statlig helseforsikring program for lav inntekt borgere. Mange med lav inntekt mennesker med nedsatt funksjonsevne fortsetter å motta Medicaid fordeler etter at de blir kvalifisert for Medicare å betale for resepter og andre tjenester som ikke dekkes av Medicare.

helse

· Hvordan behandle et barns Cold 
· Om Medicare uføretrygd 
· Slik kommer Abs 5 mage Øvelser for gode resultater 
· Hva skjer med en manns testosteronnivå som han blir eldre? 
· Hva er en Neuroma Tumor? 
· Hysterosalpingogram Prosedyrer 
· Start treningen nå For en sunnere kropp 
· Hvordan lese mat etiketter 101 
· Er CitriMax Sikker 
· Betyr Lag Candida Gjær blære smerte?