Hvordan er tilbydere Refusjon av Medicare?

Medicare er en statlig finansiert og drevet helseforsikring program for personer 65 og over og enkelte funksjonshemmede enkeltpersoner. Medicare består av del A sykehus forsikring (som betaler for innleggelse på sykehus), og del B sykeforsikring, som betaler for poliklinisk behandling. Elektroniske innleveringer

Mest Medicare-godkjente leverandører sende fakturering krav elektronisk. Etter Medicare mottar elektronisk innsending, er den delen som er dekket av Medicare sendt direkte til leverandøren.
Papir partnere

Noen leverandører fortsatt sende inn krav i posten . Disse papir krav er sendt til Medicare krav behandlingssenter, og den delen som Medicare er ansvarlig for blir sendt til leverandøren.
Non-Medicare Providers

Pasienten kan bli refundert direkte av Medicare for tjenester betalt for fra leverandører som ikke aksepterer Medicare. Tilbyderen må levere et Medicare krav på dine vegne etter at du betaler regningen for tjenester.
Pasient partnere
p Hvis en leverandør ikke aksepterer Medicare og ikke leverer en hevder å Medicare, kan pasienten sende inn et krav direkte til Medicare. Dette krever innsending av skjema CMS 1490s fra Medicare.
Providers

Medicare tilbyr en søkemotor for å finne leverandører som godtar Medicare.

helse

· Does Kjøpe brukt eller overhalt treningsutstyr Siden? 
· Hvordan hjelpe barn Dealing med tapet av en forelder 
· Hvordan fjerne Scars enkel løsning 
· OSHA retningslinjer for MRSA 
· Oljer som holder Edderkopper Away 
· Hvordan du starter en diett for å kontrollere Eksem 
· Tips for å håndtere angstanfall 
· Hvordan kjøpe Original Lipodrene Med Ephedra 
· Når ble High Blood Pressure først oppdaget? 
· Gunstig får siste panikkanfall for en mer komfortabel Livet