Hvordan Bill Medicare Del B for Home Care

Medicare er en statlig finansiert og drevet helseforsikring program som består av to hoveddeler: Del A (innleggelse sykehus) forsikring og del B (poliklinisk medisinsk) forsikring. Hvis hjemmepleier ikke godtar Medicare oppdraget, men tjenestene som tilbys er kvalifisert for Medicare Del B betalinger, kan du sende inn et krav direkte til Medicare og motta refusjon for en del av kravet. Hvis du er usikker på om et hjem helsepersonell aksepterer Medicare oppdrag, kan du ta kontakt med hjemmetjenesten leverandøren direkte eller kontakt Medicare på 1-800-MEDICARE. Instruksjoner
en

Kontakt lege og be om at leverandøren filen en Medicare krav, selv om de ikke aksepterer Medicare oppdrag. Hvis de ikke sende inn en Medicare krav, gå videre til trinn to.
2

Kontakt 1-800-MEDICARE å verifisere den tidsrammen som du har mellom tidspunktet for service og tidspunktet for kravet innlevering. Dette varierer mellom 15 måneder til 27 måneder, avhengig av tjenesten.
3

Samle nødvendig informasjon for å fullføre kravskjemaer. Du må kravet nummeret fra helsetrygdkort, navn, adresse, sykdom eller skade som krevde behandling og en kopi av den medisinske regningen.
4

Fyll ut skjemaet CMS 1490S, som er tilgjengelig fra Centers for Medicare og Medicaid Services nettside. Fest bedt om dokumentasjon, for eksempel en kopi av den medisinske regningen eller noen etterspurte medisinske poster, og sende inn skjemaet til stedet oppført på skjemaet.

helse

· CyberKnife Prosedyrer 
· Hvordan behandle Hysteria Med Naturmedisin 
· Hvordan søke Efudex 
· Hvordan gjøre Hip utvalg av bevegelse øvelser 
· NICU Sykepleiere Strålingssikkerhet 
· New Natural Wrinkle Remedy :: Funksjonell Keratin 
· Slik håndterer Personlighetsforstyrrelser 
· Hvordan hindre spredning av genital Warts
· The Best Indre lår Workout Exposed 
· Hva er ADHD og hva er symptomene?