SSI og Medicare valgbarhet

Supplemental Security Income (SSI) er en føderal fordel administreres av Social Security Administration. Den er designet for å hjelpe de med liten inntekt som ikke kan ellers fungere. I motsetning til Social Security, betyr det ikke har et minimum arbeid historie kravet fordi det ikke er betalt for med sosialkontoret forskuddstrekk sysselsetting sjekker. Snarere er det finansiert av amerikanske statskassen. De fleste SSI mottakere er også kvalifisert for Medicare, den føderale helseforsikring program for eldre og funksjonshemmede. SSI Kvalifisering

å motta SSI, må søkere være enten 65 år for eldre, blind eller funksjonshemmede. Videre må de oppfylle visse inntekter og eiendeler retningslinjer og statsborgerskap krav.
Medicare berettigelse

Beneficiaries ikke automatisk kvalifisert for Medicare bare fordi de mottar SSI fordeler, med mindre de mottar dem fordi de er 65 år og eldre, eller om de mottar Social Security Funksjonshemming Forsikring. For å motta premie-free Part A (sykehus fordel), de må ha jobbet i minst 10 år i USA på en jobb som betalte inn Medicare.
Citizenship

For både Medicare og SSI, må mottakerne være lovlige borgere eller kvalifiserte utlendinger i USA. The Social Security Administration definerer en kvalifisert alien som noen som oppfyller kriteriene skissert av Department of Homeland Security.
Varsling og påmelding

De på SSI forsikring skal motta en pakke i posten tre måneder før de er offisielt kvalifisert for Medicare. Denne pakken vil inneholde informasjon om sine Medicare fordeler, sammen med rød-hvit-og-blå Medicare fordeler kortet.

De som er på SSI før de blir kvalifisert for Medicare blir automatisk innmeldt i del A og del B . Deres del B premie er trukket fra deres SSI sjekk. Hvis de ikke vil ha del B, må de aktivt velge bort. Retninger for å gjøre dette er inkludert i pakken som sendes ut før de er kvalifisert som inkluderer deres Medicare kortet. Hvis de ikke ønsker at deres del B premie trekkes fra deres sjekk, må de kontakte Social Security og be om å bli fakturert for det i stedet.
Private Planer
p Hvis SSI begunstigede vil heller melde deg på et Medicare private helse plan kjent som en Medicare Advantage plan eller ønsker å melde deg på en del D plan, må de gjøre det i løpet av sine første måleperioden. Dette er de syv-måneders periode rundt sin berettigelse måned (tre måneder før den måneden, og tre måneder etter). Hvis de ikke gjør disse endringene i løpet av sine første måleperioden, vil de måtte vente til den årlige koordinert valgperioden til å gjøre det (november 15 til desember 31 årlig).

helse

· Hvordan bruke johannesurt å behandle Diaré 
· Recovery Fra et Third Degree Burn 
· MS Disease Information 
· Homeopatisk middel For UTI som fungerer Rask Relief 
· Hvordan diagnostisere Trisomi 13 
· Hvordan Fast Track en Detox Diet 
· Arthritis Pain Treatment - 15 Natural rettsmidler som Work 
· Sicilianske Folk rettsmidler og tro 
· Langsiktig mål for demens 
· Hjem rettsmidler for akne eller kviser, Hvordan Heal akne eller kviser i Easy Wa…