Hvordan overvinne selvpålagte hindringer

De selvpålagte hindringer vi skaper når vi jobber mot en drøm eller et mål kan være skadelig. Enten det er en mangel på selvtillit, negative tenkning eller lav selvtillit, overvinne vår frykt og tvil kan være vanskelig. Les videre for å finne ut hvordan du kan overvinne din selvpålagte hindringer, slik at du kan nå dine mål og har tillit underveis. Instruksjoner
en

Skriv ned dine kortsiktige og langsiktige mål og drømmer. Ta noe personlig, karriere og forhold mål og drømmer som du måtte ha, uansett hvor utilgjengelig de kan virke.
2

identifisere hindringer som du ser på din vei. Er det frykt for svikt eller avvisning som er blitt stoppe deg fra å nå dine mål, eller er det negativ tenkning eller lav selvfølelse?
3

Undersøke disse selvpålagte hindringer. Spør deg selv om disse hindringene er rasjonelle eller bare selvlagde frykt.
4

Ta kontroll over dine tanker og husk at du alene har skapt disse hindringene, slik at bare du har makt til å ta dem bort.
5

Fokus på det positive. På papiret der du listet opp dine mål og drømmer, lage en liste over alle grunnene til at du kan utføre dem. Mentalt slette alle negative tanker som du har fokusert på i det siste i forhold til dine mål.
6

Hold mål ark hendig og lese den når du befinner deg ute av stand til å bevege seg fremover mot din drømmer på grunn av alle de negative tanker og frykt som er veiing deg ned.

helse

· Stopp Forstoppelse Med Natural Psyllium Husk Fiber 
· Fosamax Femur Frakturer 
· Verktøy for enhånds People 
· Hva er behandlingen for en MRSA-infeksjon Carrier? 
· Hva er årsakene til ankel ødem? 
· Hvorfor Swell myggstikk gjør opp? 
· Hva er historien om kronisk obstruktiv lungesykdom? 
· Naturlig bryst utvidelse tips og teknikker 
· Årsaker til blære infeksjoner hos menn 
· Skrittellere kan hjelpe deg å holde styr på Walking din