Helse og sikkerhet i sykehjem

Eldre beboere i sykehjem er en sårbar og skjør befolkningen. Sine begrensede fysiske og mentale evner ofte gjør dem et mål for omsorgssvikt og overgrep. Ifølge US General Accounting Office-rapport om sykehjem misbruk, føderale og statlige regelverket ikke er tilstrekkelig til å beskytte rettighetene og sikkerheten til aldrende kjære. Falling

Ifølge Centers for Disease Control, er 75 prosent av sykehjemsbeboere rapportert fallende hvert år, og ca 1800 dør på grunn av skader som stammer fra de faller. Imidlertid kan ikke alle fall på et sykehjem tilskrives overgrep eller omsorgssvikt.
Mental Helse

Beboere i sykehjem er ofte forvirret, desorientert eller lider av demens eller Alzheimers. Disse psykiske problemer kan føre til depresjon og angst hos beboere som er usikker på sine omgivelser. En omsorgsfull stab og besøk fra kjære kan hjelpe dem å tilpasse og overvinne psykiske utfordringer under sin tid ved sykehjemmet.
Resident misbruk

Misbruk av sykehjemsbeboere er vanlig. Fordi misbruk kostnader er vanskelig å straffeforfølge, er gjerningsmennene ikke alltid holdt ansvarlig for sine handlinger. Ifølge National Center på Elder Abuse, er så mange som én av fem innbyggere misbrukt, men bare halvparten av dem som blir rapportert. Misbruk kan forekomme i mange former, inkludert forsømmelse, slå, slapping og seksuelle overgrep.
Prevention

Hindre misbruk av sykehjemsbeboere begynner med skikkelig etterforskning. Før du velger et sykehjem, spørsmålet administrasjonen om deres ansettelsesprosessen. Spør om de kjører kriminelle bakgrunnen sjekker på potensielle ansatte, og spørre om deres metoder for håndtering og rapportere misbruk. Viktigst, spør om de ivaretar de har på plass for å hindre misbruk og omsorgssvikt.

Ha en fysisk tilstedeværelse i sykehjem. Hyppige besøk og engasjement med de ansatte vil øke ansvarliggjøring av de som omsorg for din kjære.
Rapporter misbruk

Vær oppmerksom på tegn på misbruk. Selv om ikke alle bump, skrape eller ripe er resultatet av en fornærmende medarbeider, følge opp når du ser tegn til skade. Hvis du har mistanke om misbruk, sende inn en klage til administrasjon av anlegget og kontakte National Center on Elder Abuse.

helse

· Hvordan diagnostisere Ankel meniscoid lesjoner 
· Natural Cures for Insomnia 
· Bivirkninger av Etodolac 
· Alkohol Detox Recovery 
· Dekorere ideer for en Health Regn 
· Sterkere orgasmer Med kegels Øvelser 
· Virkningene av metadon og heroin 
· Astma Forholdsregler 
· Alkohol Effekter på et foster 
· Hvordan Detox Naturligvis