Hvordan lage morsomme aktiviteter for pensjonister

Samfunnet har en tendens til å se seniorer som bare gamle mennesker som sover i og er for grinete å ha noen aktiviteter. I motsetning til at mange eldre er like energiske og entusiastiske som de var i sine yngre år. Planlegging morsomme aktiviteter for eldre er viktig fordi det gir dem noe å gjøre annet enn å bare sitte rundt hele dagen. De får sjansen til å være aktiv og ha en engasjerende opplevelse. De kan også komme til å føle seg som om de er unge igjen. Instruksjoner
en

Gjennomføre en kartlegging av pensjonister, ber dem om hvilke typer aktiviteter de ønsker å gjøre. Dem velge fra en liste eller la dem komme opp med aktiviteter på egenhånd. Gi dem fulle myndighet over hva de ønsker. Prøv gjennomføringen av aktivitetene undersøkelsen sier er mest populære.
2

Organiser aktiviteter sentrert rundt visse hendelser. Har månedlige Bursdagsfeiring for beboere, der alle andre boliger innbyggere er invitert. Inviter beboerens familie og venner til festen. Feire ferie-tema aktiviteter. Dekorer hjemmet med hjerter og organisere en romantisk dans mellom mannlige og kvinnelige beboere for Valentinsdag. Bring i gresskar for beboerne å skjære og dekorere på Halloween. Ferier kan være ensomme tider for eldre, siden de er borte fra sine familier. Disse aktivitetene kan bidra til å muntre dem opp.
3

Spør familiemedlemmer for innspill på aktiviteter du kan organisere for de eldre. Familiemedlemmer vet de eldre bedre enn deg, de kan vise seg å være en stor ressurs for å skape aktiviteter for dem. Involvere familiemedlemmer i aktiviteter slik at de kan tilbringe tid med sine kjære. Dette vil bidra til å motvirke eventuelle ensomme følelser de eldre kan ha i hjemmet.
4

organisere månedlige sing-alongs for beboerne. Tillate seniorer til å velge sine favorittsanger, og velg en tid og leder til å lede dem. Involvere frivillige, familie og venner i sing-alongs. Invitere lokale skole og kirke grupper for å synge for de eldre i hjemmet.
5

La de eldre å plante og ta vare på sine egne planter i hjemmet hagen. Gi dem frø og verktøy og egne hagearbeid seksjoner. Dette gjør at de eldre en sjanse til å gå ut og gir dem med variasjon i sine daglige rutiner. De kan også utvikle en hobby.

helse

· Tegn og symptomer på End-Stage Bile Duct Cancer
· Frostbite Effects 
· Tips om Maleri en Medical Office 
· Finne den beste Medicare Supplement Care Quote 
· Hvordan unngå Belly bloat 
· Hvordan lage protese Cleaner 
· Hva er Norco avhengighet? 
· Alcohol Abuse Syndrome 
· Hvordan påvirker Forsikring Dekning tilgang på og bruk av Health Care 
· Stadier av Terminal Lung Cancer