Hvilke medisiner brukes til å behandle angst?

For personer utsatt for angst eller til og med angstanfall --- som kan resultere i skjelvinger, pustevansker og rask puls --- mange typer medisiner er tilgjengelige for å hjelpe roe ned kroppen og sinn. Beroligende midler og Benzodiazepiner

beroligende midler og benzodiazepiner er antianxiety legemidler som senker kroppens nervesystem og redusere hjernens aktivitet. Beroligende midler er også foreskrevet som muskelavslappende og søvn hjelpemidler. Noen av disse typer medisiner er Valium, Lorazepam, Xanax, og Klonopin.Side effekter for antianxiety medisiner kan omfatte tretthet, sløret tale, depresjon, kvalme, hukommelsestap, svimmelhet, tåkesyn og desorientering. Langsiktige brukere av disse stoffene kan oppleve mer langvarig og ekstreme bivirkninger. Avhengighet er også en mulighet.
Antidepressiva

Antidepressiva må tas regelmessig for å være effektive. Selv om de utgjør en mindre risiko for avhengighet enn beroligende midler og benzodiazepiner, utgjør de en selvmordsrisiko som må trykkes på flasken av visse medisiner. Antidepressiva omfatter Prozac, Zoloft, Paxil og CELEX.

Betablokkere

Betablokkere er en type medisiner som vanligvis brukes til å behandle høyt blodtrykk. Imidlertid kan betablokkere også kontrollere symptomene på noen angstanfall, som inkluderer svetting og svimmelhet. Betablokkere som Inderal og Tenormin har noen bivirkninger, inkludert kvalme og tretthet. Blir
antiepileptika

Anticonvulsants vanligvis brukt i forbindelse med andre angst behandling medisiner for å lindre fysisk reaksjoner på angst. Disse kan forsterke eller inhibere sendere i hjernen. Eksempler inkluderer Gabitril, Lamictal og Topimax.
Andre medisiner

Blant andre medisiner som brukes til behandling av angst lidelse er antihistaminer, som har noen beroligende effekt, og alfablokkere, som kan være foreskrevet i tilfeller der angst er knyttet til post-traumatisk stress lidelse.

helse

· Hvordan spise sunt samtidig som en Diabetic
· Bøker om helsespørsmål-Endre livene til mennesker 
· Alcohol Abuse Treatment Options 
· Hva er bivirkninger av migrene medisiner? 
· Hvordan er avgiften Grunnlag beløp for VHA?
· Har Mesotherapy arbeid? 
· Bivirkninger av Arixtra 
· Har Kjemoterapi Cure Cancer? 
· Typer alkohol testing 
· Aromaterapi Recipes