Seasonal påvirker Disorder & OCD

The National Institute of Mental Health rapporterer så mange som 2,2 millioner amerikanere lider av tvangslidelser (OCD), en tilstand karakterisert ved rituelle atferd og obsessive tenkning mønstre. Værsyke (SAD) er en syklisk form for depresjon som utvikler sammen med OCD symptomer. Begge forholdene har en ødeleggende effekt på en persons daglige liv. Identifikasjon

Seasonal Affective Disorder og tvangslidelser finnes ulike klassifiseringer av emosjonelle sykdommer med lignende symptomer. SAD er en form for depresjon som oppstår på en sesongmessig basis, mens OCD er en angstlidelse som kan vedvare over tid. Selv om depresjon og angst er kategorisert annerledes, er OCD vanligvis ledsaget av en viss grad av depresjon. OCD pasienter med depressive symptomer kan oppleve at sesongmessige endringer påvirker deres stemninger, selv om en kobling mellom de to sykdommene er ennå ikke etablert.
Symptomer

vanligste formen for værsyke skjer i løpet av høsten og vinteren, og er utløst av nedgangen i dagslys i løpet av disse månedene. Symptomer inkluderer tap av energi, depresjon, angst, følelse av håpløshet, sosial tilbaketrekning og overdreven sove, som gradvis forverres etter hvert som sesongen skrider frem. Tvangslidelser er sentrert rundt obsessive tankemønstre som fører til rituelle atferd som utføres i et forsøk på å stanse den vedvarende tankemønstre. Andre symptomer som kan følge med OCD er depresjon, sosial isolasjon og følelser av håpløshet, også tydelig i SAD.
Årsaker

De eksakte årsakene til værsyke og tvangslidelser er ukjent. Genetikk, alder og kroppens kjemi er mistenkte årsaker til begge lidelser, kan imidlertid flere faktorer spiller en rolle i SAD. Som SAD er utløst av endringen i dagslys, er en pasients døgnrytme også påvirkes av endringene i sesonger. Døgnrytme fungere som en biologisk klokke som la kroppen vet når man skal sove. Hormonet melatonin kan også bli påvirket av redusert timer med dagslys i form av hjernens kjemi. I august 2007 nummer av American Journal of Psychiatry, studien ledet av Jason B. Potash, MD, med tittelen "The Bipolar Disorder Phenome Database: A Resource for genetiske studier," gitt vitenskapelig bevis for en arvelig OCD kobling i familier der borderline personlighetsforstyrrelse er til stede. Dette ble gjort ved å trekke ut DNA-materiale fra totalt 1177 familier.
Effekter

viktige likheter mellom værsyke og tvangslidelser er at begge kan være svekkende og svekke en persons evne til å utføre dagligdagse oppgaver. SAD er til tider forveksles med "vinterdepresjon", men symptomene hindre lider fra å gå til jobb eller komme ut av sengen i det hele tatt. i alvorlige tilfeller. OCD er en vedvarende tilstand med symptomer som kommer og går over tid. Som angst er drivkraften bak denne lidelsen, unngåelsesatferd en tendens til å øke over tid. Rituelle atferd som hånd-vask og sjekke dørlåser eller apparatet slår innhente normal atferd i løpet av en dag, noe som resulterer i hyppige fravær fra arbeid og levde et tilbaketrukket tendenser.
Hensyn
< p> I desember diskuterte 1991 nummer av American Journal of Psychiatry, Teresa A. Pigott, MD utfallet av studien med tittelen "Season Variasjon i Obsessive Compulsive Disorder", hvor virkningene av sesongmessige endringer ble undersøkt hos personer med tvangslidelser lidelse. Forskerne brukte lysterapi for å avgjøre hvordan endringer i dagslys eksponering effekt på symptomer på sykdommen. Et spørreskjema ble gitt til 34 deltakere for å vurdere eventuelle eksisterende sesongmessige mønstre i humør og atferd. I tillegg ble en global sesongvariasjoner poengsum tatt både før og etter lysterapibehandlinger. Deltakerne som rapporterte økte symptomer i vintermånedene viste liten bedring fra de lysterapibehandlinger. Basert på disse funnene, ble det konkludert med at sesongmessige endringer har liten eller ingen effekt på symptomene oppleves med OCD.

helse

· Hva er årsaken til høye nivåer av kalium i kroppen? 
· Er din ektefelle å gjøre deg feit? 
· Kjernekjemi i kjemoterapi 
· Vet alt om liposkulptur Kirurgi! 
· Tooth Finer Prosedyrer 
· Hvordan behandle Menneskelige Parasitter 
· Hvordan behandle Constant magesmerter 
· Leukemi Relapse Symptomer 
· Best Muscle Building Supplements, Vitamin C 
· Den Stell av stomi område der en Trach pleide å være