Måter å avlaste angstanfall

Angst angrep er intenst ubehagelig for noen å oppleve og enda verre når de skjer i det offentlige. Den viktigste delen av tilfriskning læring måter å lindre angst angrep slik at de avtar i intensitet og frekvens. I tillegg til å ta anti-angst medisiner, det er endringer i livsstil og strategier som kan gjøre en drastisk forskjell. Forstå Symptomer

symptomer på en angst angrep kan være svært skremmende å oppleve, som igjen gjør du panikk enda mer. Forstå hva som forårsaker symptomene kan være betryggende og eliminere eller hindre mer panikk. Angst angrep er forårsaket av kroppen går inn i en "fight or flight"-reaksjon, selv når det ikke er noen overhengende fare. "Fight or flight" er kroppens naturlige overlevelsesinstinkt som forbereder kroppen til å kjempe i møte med fare (for eksempel å bli angrepet og forsvare deg selv) eller flykter en farlig scene (som blir jaget av en bjørn). Vit at du ikke har et hjerteinfarkt, men en økning i adrenalin som får hjertet til å slå raskere. Skriv ned årsakene til dine kroppslige symptomer og lese den under et panikkanfall for å minne deg selv er det ingenting å frykte. Se Ressurser for en artikkel som forklarer årsakene til symptomene.
Tren regelmessig

Fysisk trening er en av de mest effektive metoder for å redusere angst, spesielt en vanlig diett av kardiovaskulær trening. Det er mange fysiologiske fordeler å trene som redusert skjelettlidelser muskelspenninger, rask metabolisme av overflødig adrenalin og et utslipp av oppdemmet spenning eller frustrasjon. Trening gir også en økt følelse av velvære. Ta opp et hjerte treningsprogram som svømming, jogging eller sykling, eller bli med en aerobic klasse.
Eliminer Psykostimulantia

Sentralstimulerende midler, særlig koffein, forverre angst og utløse panikkanfall. Koffein øker sympatiske nervesystemet aktivitet og adrenalin, som er den samme fysiologiske reaksjon som du opplever under stress. Nikotin, alkohol, illegale stoffer og sukker er også skjerpende gjerningsmennene. Velg koffein-fri drinker og begrense alkoholinntaket.
Practice Regular dyp avslapning

praktisere noen form for dyp avslapning kan produsere generalisert avslapning hvis praktiseres på en jevnlig basis, helst daglig. I tillegg til å redusere akkumulert angst og stress, forbedrer velvære også konsentrasjon og øker din energi nivå. Vanligste formene for dyp avslapning inkluderer abdominal pust, yoga, progressiv muskel avslapping og guidet billedspråk. Gjør et mål om å bruke 20 til 30 minutter om dagen på dyp avslapning. Se Ressurser for en mer detaljert forklaring av ulike former for meditasjon.
Bekrefte og uttrykke følelser

Innestengt følelser av sinne, sorg og frustrasjon er en annen gjerningsmann når det kommer til angstanfall. Følelser innebære en total body reaksjon. Når du er opphisset du kan føle behov for å løpe rundt, og når du er trist du kan føle behov for å ligge eller sove. Uttrykke følelser på en sunn måte vil forbedre din fysiske og mentale velvære. Start en journal, snakke med en nær venn eller uttrykke sinne på en hensiktsmessig måte (for eksempel treffer en boksesekk eller skriker inn i en pute).

helse

· Akkurat hva er beste vekttap formler lett tilgjengelig? 
· Utbruddet av MS Symptomer 
· Hvordan Heal en klemt nerve 
· Hvordan behandle kreftpasienter 
· GHD Hår Rettetang - Velg smart og bruke høyre 
· Carrier Oljer Remedy 
· Skin Care Revolution :: Cynergy TK & Phytessence wakame 
· Hvordan behandle inkontinens 
· Hva er Primary Care? 
· C4 og C5 nerveskader Symptomer