Medisiner for å behandle angst

Angst innebærer en rekke fysiologiske, emosjonelle og mentale symptomer som er ubehagelig og kan forstyrre funksjon og ytelse. Angst symptomer kan forekomme alene eller sammen med andre psykiske forhold, for eksempel humør eller tanke lidelser. Flere alternativer er tilgjengelige for å behandle angst. Det er nødvendig å være under omsorg av en lege som overvåker effekten av medisinske intervensjoner. Selektive serotonin reopptakshemmere

foreskrevet antidepressiva som brukes for angst inkluderer legemidler som er klassifisert som selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). SSRI påvirker serotonin nevrotransmittere i hjernen som er forbundet med humør og angst. Medisiner som Prozac, Lexapro og Zoloft kan være nyttig i å lindre angst symptomer.
Benzodiazepiner

Tar en benzodiazpine, som Xanax, Ativan eller Valium, er effektive i behandling av angst. Benzodiazepiner kan tas regelmessig eller på en etter behov. Medisinen effektene er følte nesten umiddelbart. Disse medikamentene kan sederende og har potensial for misbruk.
Anticonvulsants

angst forbundet med psykiske lidelser, slik som bipolar lidelse, kan styres godt med krampestillende medisiner, også kjent som stemningsstabiliserende. Medisiner som Depakote eller Tegretol bidra til å stabilisere humørsvingninger mellom mani og depresjon. De kontrollerer også angst.
Antipsykotika

Feeling engstelig kan være et symptom på andre forhold som er best kontrollert av antipsykotiske medisiner. Antipsykotika som Zyprexa, Abilify eller Risperdal brukes ofte for å øke antidepressiva eller stemningsstabiliserende hvis gjennombrudd angst symptomer er til stede.
Andre

Velge et alternativ medisin utenfor disse narkotika klasser kan være et alternativ hvis anbefalt av en lege. Medisiner som Cymbalta, Wellbutrin eller Effexor er effektive i behandling av både angst og humør forstyrrelser.

helse

· Herbal rettsmidler for akne som gir deg Clear Smooth Skin 
· Irritabel Colon Syndrome ha en baby Effects - Does My graviditet En Effect On My…
· Begynnelsen stadier av kreft 
· Hvordan gjenkjenne Obsessive-Compulsive Disorder Symptomer 
· 10 spørsmål å spørre legen din 
· Mesothelioma Stillasesystemer Hvordan Stage du Mesothelioma 
· 7 tips for A Great Food Journal 
· Nose Bleed Remedy 
· Respiratory terapeuter og avlastning 
· Santee Personal Trainer Det er på tide du fikk Sunn