Hvordan takle monophobia

Klimaendringer med fobier kan være utfordrende. Monophobia er unormal frykt for å være alene. Lider av en fobi kan alvorlig begrense en persons evne til å fungere i vanlige situasjoner i livet, og kan også ha negative effekter på fysisk helse. Følg forslagene nedenfor for behandlingstilbud for monophobia. Instruksjoner
en

Finn roten av problemet. De fleste fobier er utviklet tidlig i livet. Monophobia kan ha kommet fra én traumatisk hendelse, som å bli forlatt alene i en skremmende situasjon for en lang periode. Det kan ha utviklet seg gradvis over en periode fra å bli igjen alene på en jevnlig basis i ung alder.
2

Utvikle selvhjelp teknikker som å puste kontroll. Lære teknikker som dette kan redusere angst og hindre utbruddet av panikkanfall forbundet med å være alene. Med en fobi så alvorlig som monophobia, bør dette gjøres i tillegg til annen behandling teknikker.
3

Bruk desensitivisering. Dette gjøres ved gradvis å utsette en person til gjenstand for frykt for forlengelse perioder i ikke-truende situasjoner.
4

Oppsøk en terapeut. Dersom fobi er alvorlig, og forårsaker fysiske symptomer som besvimelse eller panikkanfall, er behandlingen av en profesjonell nødvendig. Det er ulike ting en profesjonell kan gjøre for å behandle en fobi. De kan prøve kognitiv atferdsterapi, nevro-lingvistisk programmering eller reseptbelagte legemidler.
5

Få hypnotisert. Det har blitt bevist at hypnose kan være svært vellykket i behandling av fobier, men bør gjøres av en profesjonell, med tillatelse fra en terapeut.

helse

· Hvordan Match Følelser å Disease 
· Retten beordret Substance Abuse Treatment 
· Metoder for å fjerne vorter 
· Medisiner for overgangsplager 
· Alternative metoder for å behandle fibroids 
· Hvordan stoppe Your Voice Fra Risting 
· Down syndrom Disorder 
· Rettsmidler for en spastisk colon 
· Beskrivelse av en Medisinering Aide 
· Naturlig rettsmidler for Brown eneboer Bites